Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Exkluzív divatbemutató a Duna Palotában

2012. február 24. - Antalfy Krisztina

Luxus és elegancia egy színpadon

Különleges és igazán színvonalas estén vehettünk részt február 16-án este. Héjja János ruhatervező Budapesten a Duna Palotában mutatta be legújabb alkalmi és esküvői kollekcióját, Virág Mónika exkluzív esküvőszervező közreműködésével.

A Duna Palota impozáns terme, a 19 órás kezdés előtt már szinte teljesen megtelt a meghívott vendégekkel, akik között helyet kapott Csomor Csilla színművésznő és Cseke Katinka, a Jóban Rosszban című sorozat Bodolai Böbéje. A bemutatót Bálint Antónia konferálta fel, a kollekció felvonultatása előtt maga a tervező, Héjja János és Virág Mónika exkluzív esküvőszervező is színpadra lépett.


Csomor Csilla és Cseke Katinka


Bálint Antónia, Virág Mónika, Héjja János

Az estén a gyönyörű menyasszonyi ruhák mellett a Herendi cég porcelánjai és virágmotívumai is nagy szerepet kaptak. A Héjja Trend Line Ruhaszalon és a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. közös munkájának eredménye a divatbemutatón látott legegyedibb és minden igényt kielégítő ruhaköltemények. A világhírű magyar porcelánmárka még 2006-ban kezdett közös projektbe Héjja Jánossal, sok hölgyvásárló nagy örömére.

Először a Herendi kollekcióból láthattunk egy kis ízelítőt. Virág Mónika konferálásával megtudtuk, hogy a ruhák alapanyagként kizárólag természetes szálú matériákat, selyemsantungot, muszlint, organzát, zsorzsettet használtak fel. A kollekció darabjai egytől-egyig manufakturális módon készülnek, míg a herendi motívumokat speciális technikával viszik fel az anyagra. Természetesen, ha nem találnánk meg az áhított darabot a felvonultatott ruhák között, akkor van lehetőség egyénre szabottan terveink elkészítésére is.

Az alkalmi ruhabemutató után a szalon legszebb menyasszonyi ruhái következtek, melyeket a leendő arák épp olyan örömmel nézték végig, mind a már régóta házasságban élő hölgyek. Közel negyvenkét hagyományos és modern kreációt csodálhattunk meg a színpadon, melyek közül egy talpraesett, határozott menyasszony is nehezen tudott volna dönteni. A visszafogottól, az egyszerűn át, a bevállalós  A mi személyes nagy kedvencünk a legújabb trendnek megfelelő, fekete csipkével díszített menyasszonyi ruha volt.

A bemutatót követően mindannyian megcsodálhattuk a Herendi porcelánokkal megterített, Fleur Ballon virágaival dekorált esküvői asztalokat, személyesen válthattunk néhány szót az est házigazdájával, Héjja Jánossal és időpontot egyeztethettünk jövőbeli álomesküvőnk megtervezéséhez Virág Mónikával, exkluzív esküvőszervezővel.

Az est során kiállított egyedi porcelán tárgyak csak töredékei volt annak a gazdag választéknak, amit valójában kínál Virág Mónika vállalkozása. A jó hír, hogy ha nem áll rendelkezésetekre a kellő összeg ezen porcelánok megvásárlásához, de nem szeretnétek lemondani a Herendi által nyújtott eleganciáról, bérbe is vehetitek.

Exkluzivitás, elegancia és tradíció egyaránt jelen volt ezen az estén, ami Héjja úr kollekciója mellett Vámosi-Nagy Zsuzsa fuvolaművész és Szilágyi Kinga Katinka hárfaművész előadásának is köszönhető volt. Virág Mónikát, Bálint Antóniát és a ruhákat felvonultató modelleket Kádár Andrea sminkes varázsolta még szebbé.


Vámosi-Nagy Zsuzsa és Szilágyi Kinga Katinka

Lányok, hölgyek, asszonyok, ha esküvőtök előtt álltok, akkor azért, ha egy exkluzív estére vagytok hivatalosak azért, vagy csak egyszerűen egy különleges, elegáns darabbal akarjátok gazdagítani ruhatáratokat, akkor azért látogassatok el a Héjja Trend Line Ruhaszalonba.

 

Egy gyönyörű ruha kiválasztása csupán az első lépés a nagy nap előtt. E méltó ünnep tökéletes kivitelezéséhez nem árt, ha ott áll mellettetek egy segítő kéz, ebben az esetben Virág Mónika, exkluzív esküvőszervező személyében. A legnehezebb dolog, hogy rátalálj a nagy Ő-re, életed párjára, akivel „boldogan éltek, amíg….”. A boldog élet előtt viszont a Neked legjobban megfelelő esküvőszervezőt is meg kell találd, és hidd el ma már nem csak a felső elit kiváltsága az esküvőszervező.


Virág Mónika

Ő az a személy, akiben nyugodtan megbízhatsz, akinek kedvessége, nyílt, barátságos hozzáállása a Nagy Napon megnyugtat, hiszen puszta jelenléte is elég ahhoz, hogy önfeledt és vidám legyél. Ez a Te napod, ami nem arról kell szóljon, hogy végig izguljátok kedveseddel a szervezéssel járó ügyes-bajos dolgokat. Az esküvőszervező kizárólag Érted van, hogy Te felszabadultan szórakozhass újdonsült férjeddel és a meghívott vendégekkel.


Virág Mónika

Itt jön képbe Virág Mónika, kishazánk egyik legismertebb exkluzív esküvőszervezője, aki már több felejthetetlen boldogító igen kimondásánál volt jelen, az ifjú arák legnagyobb örömére. Ne ijedj meg az exkluzivitástól, ez a szó nem a drágát jelenti ebben az esetben, hanem a szolgáltatás minőségét tükrözi. A divatbemutató során bepillantást nyerhettünk azon, közel harminc szolgáltatás közé, amit Mónika nyújt a hozzá forduló párok számára, ezzel is csodálatos élménnyé varázsolva életük legszebb napját.

Jól döntesz, ha Virág Mónika mellett teszed le a voksod, mert biztosan nem csalódsz majd benne. Kizárólag egyedi, igényes, elegáns és profi munkát ad ki kezei közül, egy igazi maximalista, aki olyan szolgáltatókat gyűjtött maga köré az elmúlt évek során, akiknek szintén a legfontosabb az igényes munka, ezzel is a lehető legjobban kiszolgálva a házasulandó párokat.

Ha esküvőd előtt állsz, vagy még csak fejben tervezgeted és tudni szeretnéd, miben lehet a segítségedre egy exkluzív esküvőszervező, keresd fel Virág Mónikát és ismerkedj meg vele. Egy személyes beszélgetésen keresztül hamar rájössz, hogy Neked bizony szükséged van Rá, aki a nagy napon a legjobb barátnőd lesz majd.

nevtelen_3_89.pngKöszönöm a képekért Virág Mónikának.

További információ:
http://donnaromantica.hu/

süti beállítások módosítása