Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2013. április 19. - Antalfy Krisztina

Azt hiszem még sosem vágyódtam el annyira a tengerhez, ki a szabadba, egy csendes erdei házba, vagy csak úgy a Duna-part mellé, mint péntek délután amikor hazafelé zötykölődtem a körúton. És azt hiszem ezt most mindannyiunk nevében kijelenthetem, nagyon hosszú volt ez a tél, így a legemberibb dolog, hogy elvágyódunk a szürke hétköznapokból, kitörnénk a mindennapi, megszokottá vált rutinból. Személy szerint épp annyira szükségem van egy kis pihenésre, mint az ízetlen ételnek a jól megérdemelt sóra.   

Tovább

Dalok egy bérházból // Örömzene Budapest Bár módra

Olvass bele, és repülj a zene szárnyán!

Amikor legelőször kézbe vettem Bombera Krisztina és Vajay Zsófia ÖRÖMZENE című könyvét, még úgy gondoltam, hogy majd egyszerűen csak átlapozom, aztán egyik reggel a szokásos kávém mellett mégis beleolvastam, végül azon kaptam magam, hogy nem bírom letenni. Lekötött, és élveztem, azonnal magával ragadott a Budapest Bár hangulata és egy kis időre én is ott találtam magam a sokat megélt, Blaha mögötti kis bérházban.

Budapest Bár Örömzene

Tovább

Begördült az új Maserati Quattroporte

Ez nem csupán egy autó, ez egy valódi Életérzés

Megkezdte a Maserati luxusautók forgalmazását Magyarországon a Wallis Motor Pest Kft., ennek alkalmából én is hivatalos voltam az új Quattroporte exkluzív magyarországi bemutatójára, amely a Maserati-Wallis új bemutatótermében került sor. Az autó lélegzetelállító volt, Nő létemre egyszerűen elolvadtam tőle. A sajtótájékoztató után közelebbről is megcsodálhattam ezt az olasz káprázatot. Megérinthettem, megsimogathattam, és úgy siklottak végig az ujjaim ezen a koromfekete szépségen, mint ahogy Picasso végighúzta legtökéletesebb festményén az ecsetet. Azt hiszem ezt nevezik a luxus érintésének.  

Maserati

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Végre elpakolhattam a vastag, kötött pulóvereimet, a bélelt csizmáimat és a vállfákon roskadozó, nehéz nagykabátjaimat. Amikor indulás előtt ott állok a gardróbom előtt, már nem a télbe belefáradt ruháim néznek vissza rám, hanem a lenge, vidám mintáktól élénk blúzok, szoknyák és a napi rutinomhoz hozzászokott színes balerina cipők. Eljött a várva várt Tavasz!  

5 dolog

Tovább
süti beállítások módosítása