Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Takács Judit varázslatos vízalatti világa

2014. április 23. - Antalfy Krisztina

2014. Spring/Summer Collection

Takács Judit tavasz-nyári kollekciója idén a vizek világába repít bennünket. Mind az anyagok, mind a formák a víz hullámzását és színvilágát idézik. A kollekcióban a kék különböző árnyalatai dominálnak, ezeket egészítik ki natúr pasztellszínek. A hideg kékek közül Judit választása a sötétkékre, a babakékre és a türkizre esett, ezen hangsúlyos tónusokat könnyed árnyalatokkal kombinálta, mint az ekrü, a csontszín, a rózsaszín és a cappucino.

Judit Takács

A minőségi bőrök között három igazán különleges felületű kelti fel figyelmünket: a hologramos kék és türkiz kecskebőr fénytörésével és az óarany, halikrát mintázó felületével a víz alatti világot idézi. A kis válltáskák és a clutch-ok egyszínűek, míg a nagyobb méretű válltáskák és tote-ok jellemzően két szín egyedi kombinációi. A táskák könnyed hullámzását a bőr természetes esése adja.

Judit Takács A kollekcióhoz készült nyitott orrú cipők közül a magassarkúak különleges alkalmak egyedi viseletei, míg a lapos, bevont talpú peep toe cipellők steppelt mintájukkal a hétköznapok üde színfoltjai lehetnek.  A tárgyakat halhálóra emlékeztető steppelt minta futja körbe, melyet a tervező saját kezűleg készített. A designer apró meglepetései a táskákhoz készült leszerelhető bőr csalihalak, hiszen nem kell mindig túl komolyan vennünk magunkat.

Judit Takács A kampányfotók a budapesti Gellért fürdőben készültek, melynek csodás mozaikjai, hatalmas medencéi különleges atmoszférát teremtenek a kollekció bemutatásához. A tárgyak megvásárolhatóak Budapesten a One Fashion üzletében, a Berekai Art Stúdióban, illetve közvetlenül a tervezőtől.

Judit Takács A kollekció és az image videó bemutatója április 23-án este 7 órától lesz a One Fashion üzletében, ahol először lesz lehetőség megvásárolni a termékeket. (1092 Budapest, Ráday utca 9.)

Judit Takács Stáb
Fotó: Martin Wanda
Styling: Kiss Márk és Bellák Dóra
Modell: Anna – Face, Eleni – Art models
Smink: Neszteli Karolina
Haj: Krasznár Zsolt
Videó: Pető Anna

Judit Takács Facebook
https://www.facebook.com/pages/Judit-Tak%C3%A1cs-design/197281636977249
Webshop
http://judittakacs.bigcartel.com/
Weboldal
judittakacs.com

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1212367793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása