Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT // Eucerin Even Brighter korrektor

2014. március 28. - Antalfy Krisztina

Foltmentes mindennapok

Helló Szépségem! Az alábbi bejegyzésben egy aprócska, ám annál hatékonyabb terméket hoztam el számodra, az Eucerin® EVEN BRIGHTER névre keresztelt korrektort, mely eredményes megoldást ígér a pigmentációs bőrhibák ellen. De lássuk milyen benyomást is tett rám az elmúlt hetekben!

Én mindig pozitívan állok az újdonsághoz, majd hosszas tesztelés után vagy nagyon megszeretem, vagy már az első használat után túl adok rajta. Ebben az esetben ez a termék törzsvendéggé vált a neszesszeremben. 

Eucerin®  EVEN BRIGHTER korrektor stift:
(amit tudnunk kell róla)

Az UV-sugárzás, a hormonális változások és az oxidatív stressz a bőr túlzott melanin termeléséhez vezethet. Pigmentációs foltok, sötét elszíneződések, öregedési foltok és szeplők alakulhatnak ki, mely által a bőr egyenetlen színűvé válik. Az EVEN BRIGHTER korrektor stift termék bőrbarát, magas koncentrációjú B-Resorcinol hatóanyaga segít csökkenteni a melanin termelést és egyenletesebbé tenni a bőr színét. A termék 4 hetes használata után a bőr színe egyenletesebbé válik, tónusa ragyogóbb lesz alap bőrszíntől függetlenül. A rendszeres használat során a bőr tónusa folyamatosan javul. Illatanyag és parabénmentes.

Külcsín:
Az átlátszó, vizes bázisú gél egy hófehér kis műanyag tubusban kapott helyett. A stift név azonban egy vékony, kis szivacsos fejű applikátort takar. Olyan, mint a hibajavító, melynek vékony fejével tökéletesen felvihető a gyógyító korrektor a legapróbb bőrhibákra és foltokra is.

Illata:
Enyhén gyógynövény, talán picit alkoholos.

Használata:
A megtisztított bőrre, közvetlenül a pigmentfoltra kell felvinni. Használható a dekoltázs és a kéz bőrének ápolására is. De légy óvatos vele, hogy a szemedbe ne kerüljön! A szemkörnyéket azért kerüld, mert csíp…

Amit tapasztaltam:
Mindig is imádtam napozni, nyáron a Balaton partján, jobb esetben a tenger mellett, télen pedig a szoláriumban szívtam magamba a hatékony D-vitamint. A több órás napfürdőzés azonban megbosszulta önmagát, az arcbőrömön az évek során lassan, de biztosan megjelentek a zavaró felületi elszíneződések, aprócska barna foltok. Ezek a bőrhibák eddig csupán esztétikai és hiúsági kérdést jelentettek számomra, így nem sokat foglalkoztam velük, lealapoztam őket és indultam is utamra.

Ma már azonban nagyobb figyelmet fordítok az egészségemre, mint a külső megjelenésemre. Hisz a szépség alapja az ápolt megjelenés…

Belbecs:
Lassan már 3 hete, hogy én és az Eucerin Even Brighter korrektor közel kerültünk egymáshoz. Naponta legalább egyszer, általában reggelente, még a smink felvitele előtt alkalmazom, és bár nem fűztem hozzá túl nagy reményt, kellemesen csalódtam benne. Az apróbb napfoltjaim látványosan elhalványodtak, így már nincs szükségem, hogy több tonna alapozóval elfedjem azokat az undok bőrfoltokat.

Nem okoz bőrirritációt, könnyedén felvihető, és méretének köszönhetően a legapróbb női táskában is elfér…

Kiszerelés: 5 ml
Ajánlott fogy. ár: 4.410 Ft

További információ:
http://www.eucerin.hu/

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

Tavaszváró pasztell őrület

…összeállítás, mely vidámabbá teszi a napotokat

Mivel odakint még várat magára a valódi tavasz, és a nap ma még véletlenül sem akar kisütni, így arra gondoltam, hogy összegyűjtök Nektek egy kis tavaszváró inspirációs képadagot, hogy mire véglegesen megérkezik a várva várt jó idő, legyen miből szemezgessetek. Szoknyák, blúzok, nadrágok, virágok, pöttyök, foltok, minták, és mindez pasztell színekben. Jó nézelődést!

Pasztell tavasz

Tovább
süti beállítások módosítása