Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Teszt // KALIS: N°03 Regeneráló antioxidáns emulzió

2015. november 23. - Antalfy Krisztina

Olasz kényeztetés a ragyogó arcbőrért

Hajnali ébredés, gyors készülődés, egy gyors kávé, sok munka, kevés pihenés, stressz, rohanás, ez sajnos mind-mind nyomot hagy az életünkön, és az arcunkon. De mi lenne, ha lenne egy szuper hidratáló és lifting emulzió, amely pillanatok alatt visszaadja bőrünk üde ragyogását. Az alábbi posztban elhoztam neked a KALIS N°03 regeneráló antioxidáns krémet, mely ígérete szerint kisimítja a ráncokat, csökkenti az arcbőr és a szemkörnyék apró egyenetlenségeit, és regenerálja az oxidatív stressz által károsodott bőrsejteket.

fotorcreated3_6.jpg

A Kalis olasz dekorkozmetikai termékekről a márka novemberi sajtótájékoztatóján hallottam legelőször. A reggelivel egybekötött bemutatón testközelből is megismerkedhettem az itthon még nagyon is fiatal természetes arckrémekkel.

Egy kis múltidézés

A Kalis cég története 1979-ig nyúlik vissza, kezdetben gyógyszerészeti laboratórium volt. Az üzleti fejlődés 1983 januárjában lehetővé tett egy új márka a Kalis létrehozását.

KALIS: N°03 Regeneráló antioxidáns emulzió // teszt

Külcsín

Egyszerű, letisztult csomagolásban kapott helyett a N°03 Regeneráló antioxidáns emulzió, a doboz elején csupán az a gyümölcs/virág szerepel, amelyből a termék készült. Az én arckrémem alkotóeleme az itthon is egyre közismertebb gránátalma.

KALIS: N°03 Regeneráló antioxidáns emulzió // teszt

Belbecs

Az illata kellemes, enyhén gyümölcsös, de még véletlenül sem erőteljes, vagy tolakodó. A termék maga egyébként válogatott biomimetikus (élő szervezetet utánzó) összetevőkből áll, amelyek minden bőrtípusnak megfelelnek. A márka formulái bőrgyógyászatilag teszteltek, hipoallergének, nem mitesszerképzők, parabénmentesek és minimális mennyiségű tartósítószert tartalmaznak. A kozmetikumok szintetikus színezőanyag-mentesek. A termékeket kimagaslóan biztonságos tartályokban tárolják és csomagolják, illetve a gyártás minden fázisában különleges odafigyeléssel készülnek.

KALIS: N°03 Regeneráló antioxidáns emulzió // teszt

Pumpás kiszerelésének köszönhetően könnyedén felvihető, és könnyed, krémes állaga miatt remekül bedolgozható az arcbőrbe. Rendszeres használata mellett szemmel látható, hogy a bőrünk hidratáltabbá, simábbá, élettel telibbé válik.

KALIS: N°03 Regeneráló antioxidáns emulzió // teszt

A közelgő hideg, szeles téli időjárás miatt még fontosabb, hogy használjunk valamilyen bőrvédő arckrémet. A Kalis N°03 regeneráló antioxidáns emulzió összetételének köszönhetően remek védelmet nyújt az arcbőrnek.  A krém gyorsan felszívódik, nem zsírosítja el a bőr felszínét, így akár indulás előtt, a reggeli smink alá is felvihető.

KALIS: N°03 Regeneráló antioxidáns emulzió // teszt

Összességében

Én meg vagyok elégedve a N°03 Regeneráló antioxidáns emulzióval. Kombinált, enyhén zsírosodásra hajlamos arcbőrömet szépen kordában tartja, és még az amúgy is zsíros T-vonalban sem okoz pattanásokat, nem okoz irritációt. Egy kevés – borsó nagyságú adag – is elég belőle, a szem környékére, ill. a már kialakult mimikai ráncokra. 

nevtelen_3_79.pngLelőhely:
Marionnaud
Kiszerelés: 30 ml
Ára: 9.590 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2012066607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása