Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Viszlát január! – helló február!

2015. február 01. - Antalfy Krisztina

Amit igazán szerettem benne

Húúú de hosszú volt a 2015-ös év első hónapja, pont mint egy undok, borús hétfő, amikor már alig várjuk, hogy véget érjen. Mindent leszámítva hálás vagyok az összes olyan problémámért, amin átmentem idő közben, mert sikerült legyőzzem őket, és így erősebbé válnom. Köszönöm élet, végre felnőttem.

Január

Tovább

5dolog, amit a héten...

Insta pillanatok az életemből…

gen nehéz tisztességesnek lenni, ha körülötted mindenki hazug és álszent. Erre az észbontó felismerésre már egy ideje rájöttem, de valahogy mindig beleesek ugyanabba a csapdába, és ezért újra meg újra csalódnom kell hozzám közel álló emberekben, egykori barátokban. De ahogy mondani szokták, csak azért is talpra állok, leporolom magam, és erősebb leszek, mint azelőtt.

1. Hétfő

Mi mással indíthattam volna az év harmadik hetét, mint egy nagy csésze kávéval, kedvenc bögrémből. De mindhiába, otthon maradt munkamorálomat a céges kávé sem hozta meg.

Insta pillanatok

2. Kedd

Ragyogó délután, csodás sajtótájékoztató. Január 20. napján én is hivatalos voltam a Swarovski 2015-ös tavaszi/nyári kollekciójának bemutatójára. És őszintén? Imádtam! Ismét egy fantasztikus kollekcióval rukkolt elő a híres, osztrák kristályüveg-ékszereket gyártó cég. 

Insta pillanatok

3. Szerda

A hosszú munka után kellett valami, ami újra helyrezökkenti, és legalább egy ideig szinte tartja a jókedvemet.

Insta pillanatok

4. Csütörtök

Újabb tesztmobil a Lenovo-tól. Az S850 okos készülék megjelenése elegáns, letisztult és külseje nagyon tetszetős. Bővebben hamarosan olvashattok róla itt a blogon.

Insta pillanatok

5. Péntek

Lassan két hete, hogy a munkám mellett belevágtam egy új projektbe, a Fitt.Info Magazin újságírója lettem, így most már ott is olvashatjátok Facebook-os posztjaimat egészséges életmódról, és a rendszeres testmozgás fontosságáról. Ez nagyot lökött rajtam, és bár még gyerekcipőben járok, végre én is belevágtam a nagy életmódváltásba.

Insta pillanatok

6. Szombat

Eljött az édes semmittevés napja. Borús, esős, végtelenül undok idő volt, így délig ki sem bújtam az ágyból, de legalább volt időm kialudni magam. Kikapcsoltam a mobilomat, a tévét, és a laptopomhoz még véletlenül sem nyúltam hozzá. Kiélveztem az otthon töltött percek minden pillanatát és végre kiolvastam a magazinjaimat.

7. Vasárnap

Eddig bírtuk otthon, délután összeszedtük magunkat Kedvessel és elugrottunk a legközelebbi kávézóba. Imádom az otthoni láttémat, de kell néha egy kis változatosság.

Insta pillanatok

Remélem Nektek is jól telt a hetetek… 

További insta pillanatok: voilamode13

pk_logo_lips

Névtelen

süti beállítások módosítása