Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Tervezz nőcis kiegészítőket és nyerj egy Fiat 500X-et!

2015. február 26. - Antalfy Krisztina

…tűsarok, smink, és gázpedál

Te mit kezdenél egy Fiat 500X-el? Nekem bizony lennének ötleteim. Imádom a gyönyörű, nőies és elegáns autókat, főleg, ha olasz. Ez a cuki divatterepjáró stílusos designal, kényelmes belső térrel, puha burkolattal, számtalan vezetést segítő extrával és 140 lóerővel elhozza számunkra a valódi itáliai életérzést. De, hogy valóban tökéletessé váljon, ahhoz Te is kellesz, pontosabban a formabontó ötleteid, amivel most meg is nyerheted ez a négykerekű szépséget.  

Fiat 500x

Tovább

Scholl: „Diamonds are a girl’s best friend!”

…professzionális segítség az otthoni lábápolásban

Ha lábaink szépek és ápoltak, akkor önfeledtebbek, magabiztosabbak lehetünk, különösen a tavaszi-nyári időszakban, amikor a figyelem gyakran épp erre a területre irányul. Rohanó életünkben azonban nem mindig tudunk időt szánni egy látogatásra a pedikűrösnél, amikor pedig a lábápolás elmarad, kényelmetlenül érezhetjük magunkat a bőrünkben. Ha igazán gyönyörű lábakra vágyunk és mindezt egyszerűn és gyorsan szeretnénk elérni, a megújult Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal remek segítség lehet az otthoni lábápolásban.

FotorCrejhiated

Tovább

Avon a New York-i Fashion Week kifutóján

Divatban a ’70-es évek ragyogó sminkjei

Az elmúlt napokban a divatvilág figyelme New York-ra irányult, hiszen a szakma legnagyobb tervezői a New York Fashion Week-en mutatták be elsőként a 2015-ös év őszi-téli szezonjának ruhakölteményeit. Az eseménysorozaton azonban nem pusztán a ruhatrendekbe nyerhettünk bepillantást, de az AVON sminkmesterének, Lauren Andersen-nek köszönhetően, a ruhakölteményekhez passzoló sminkek is elkészültek, melyeket ez alkalommal a ’70-es évek ragyogása inspirált.

Avon

Tovább

Gyönyörű Vanity Fair after party fotók

…portréfotózás két pohár pezsgő között

Az Oscar díjkiosztó után a legnagyobb buli minden évben az egyik legnagyobb amerikai magazin által megrendezett fényűző partija, a Vanity Fair. A nagy horderejű esemény különlegessége, hogy Mark Seliger divatfotós idén is egy különleges fotózással kedveskedett a megjelent hírességeknek. A képeken helyet kapott a filmes szakma apraja-nagyja, színészek, színésznők, énekesnők és neves rendezők.


Tovább

L’Oréal blogger day / 3.

…most igazán szépek lehetünk

Múlt hét szombat reggel számtalan blogger társaságában és is részt vehettem a L’Oréal, immár 3. Blogger napján. A csajos rendezvénynek a gyönyörű Villa Bagatelle adott otthont, amely az egyik kedvenc helyem Budapesten. A Németvölgyi úton található kávézó, mely otthont ad a Brót pékségnek is és egy lakberendezési butiknak, fantasztikus találkozóhelynek bizonyult a csodás külsejének, stílusos belső terének és az isteni falatoknak köszönhetően.

 

Tovább
süti beállítások módosítása