Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

EOSinE 2016 tavasz-nyár

2016. május 02. - Antalfy Krisztina

A 2016-os tavaszi nyári kollekcióját a fénytörés és a víztükör reflexiója inspirálta. Fémes festői effektek megtörése és néhol véletlenszerű egybeolvadása hűen adja vissza ezt a vizuális jelenséget. A víztükör látványa sosem homogén árnyalatokat mutat, hanem megannyi színben és tónusaikban pompázónak érzékelteti ezeket és a hullámzás is különbözőképpen töri meg a víz felszínét.

eosine_campaign_2016_3.jpg

A legújabb kollekciót két színállás jellemzi. Az egyiken a zöldes és óarany árnyalatok jelennek meg karöltve, a másikat pedig a bézs és lazac, ezüstös tónusok kavalkádja jellemzi.

A táskákat az egyszerű, letisztult geometriai formák jellemzik, melyeken a minta szabadon érvényesülhet. A fazonok tekintetében a tervező megtartotta az eddigi kollekciókban már bevált és keresett formákat, természetesen kiegészítve, továbbgondolva azokat. Így a jól ismert és szeretett clutch kapott egy kényelmes fogót, amin átbújtathatjuk kezünket. Az előző őszi-téli szezonban debütáló – és nagyon keresett – egy kézi fogópánttal és egy hosszabb, levehető pánttal készülő táska a közepes méret mellett most mini változatban is megjelenik.

eosine_campaign_2016_5.jpg

Fotó: Boglár Peruzzi Oláh
Smink: Varga Alíz
Haj: Ivan Lazarciuc
Modell: Kiss Bettina
Ruhák és kiegészítők: EOSinE

eosine_campaign_2016_16.jpgeosine_campaign_2016_19.jpgeosine_campaign_2016_22.jpgeosine_campaign_2016_27.jpg

A darabok megtalálhatóak a MESH Designer Store-ban (1052, Budapest, Párizsi utca 6/b)

nevtelen_3_9.pngTovábbi információ:
https://www.facebook.com/EOSinE.bags/?fref=ts
Instagram: @eosinebags

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr268679712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása