Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

6 edzőterem a világban, amitől eláll a lélegzeted

Hat tipp, amellyel igazán különlegessé teheted az edzést.

2016. május 31. - Antalfy Krisztina

Autóroncsok között súlyzózni Kijevben? Agancsok között falat mászni Japánban? Vagy éppen gyárak tetején jógázni? A testmozgás formában tart és feltölt, a legextrémebb helyszínekkel viszont még különlegesebb lehet az edzés. Ha igazi sportőrült vagy, akkor ezekre a helyszínekre érdemes egyszer ellátogatnod!

red_rock.jpg

Kiev Outdoor Gym (Kijev, Ukrajna)

Ukrajna fővárosában, Kijevben található Kelet-Európa talán legextrémebb szabadtéri „konditereme”. Közel 30 éve biztosít szabad használatot azok számára, akik a megszokott konditermi hangulat helyett valami egészen másra vágynak. Az itt megtalálható eszközök egytől egyig régi autók újrahasznosított elemeiből épültek fel, így ezen a helyen edzeni olyan érzés, mintha az ember épp egy hulladéktelepen emelgetné a súlyokat.

kiev_outdoor_gym.jpg

Illoiha Omotesando Fitness Gym (Tokyo, Japán)

A japán designer, Nendo fejéből pattant ki elsőként a gondolat, hogy az unalmas mászófalakat valami igazán extrém és oda nem illő kiegészítőkkel varázsolja izgalmasabbá. Így az Illoihai Omotesando Fitness terem mászófalain jól megszokott kapaszkodók helyett szarvasfejek, vagy éppen ember nagyságú képkeretek segítik a mászókat.

illoha_omotesando_forras_nendo_offical_site.jpg

Athletes (Budapest, Magyarország)

Az Athletes, ahol profi- és hobbisportolók egyaránt megtalálják a tréningekhez, különösen a cross edzésekhez szükséges ruházatot, ám az Under Armour, Reebok, Nike és Adidas termékek széles választékán túl hazánkban egyedülálló tulajdonsággal is bír: mobil-edzőteremként is funkcionál. A ruhák mögött svédszekrények, húzódzkodó elemek és más sporteszközök is rejtőznek, amelyek pillanatok alatt rendelkezésre állnak. A kis létszámú, zártkörű tréningeken túl pedig workshopokkal és további izgalmakkal is várja az érdeklődőket Budapest népszerű bevásárlóközpontjában.

athletes.jpg

Red Rock Fitness (Kolorádó)

A kolorádói Red Rocks Amphiteátrumot a természet teremtette, az ember pedig ki is használja. Évek óta rendeznek itt koncerteket és különböző programokat, hiszen a kövek szinte szabályos, lépcsőszerű formája kényelmes ülőhelyként is szolgálnak. Néhány ember számára azonban új értelmet nyertek a lépcsők, és ma már inkább gondolnak rájuk steppadként, amik remek gyakorlatok elvégzésére is alkalmasak.

red_rock_1.jpg

Brooklyn Grange Farm (Brooklyn)

Brooklyn több évtizedes, hat emeletes gyárainak tetején helyezkedik el az a tetőkert, ami egy falat vidéket teremt a nyüzsgő város szívében. Az idilli környezet a jóga oktatókat is megihlette, akik rendszeresen tartanak órákat azoknak, akik egy kis nyugalomra vágynak. Gyárra fel!

brooklyngrangefarm_forras_brooklyngrange_instagram.jpg

TGO Green Heart (Egyesült Királyság)

TGO Green Heart vállalat kültéri kondigépeket biztosít az Egyesült Királyság számtalan pontján. Számukra is fontos a környezetvédelem, így a gépekhez szükséges energiát a használók által kifejtett energiából nyerik.

tgo_green_heart_forras_tgogc_com.jpg

Te hol izzasztod meg a tested?
nevtelen_3_21.pngTovábbi információ:
Athletes

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr148764384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása