Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A táskabolt, ami nem maradhat le a bakancslistádról!

2016. július 14. - Antalfy Krisztina

Bags & More, ami több mint táska

Ha csak öt kedvenc üzletet kellene felsoroljak, ahonnan általában beszerzem a gardróbom legszebb darabjait, a Bags & More táska multibrand üzlet biztos, hogy ott szerepel a listán, mely a Premier Outlet egyik legragyogóbb gyöngyszeme. Kínálatával elsősorban azokat célozza meg, akik szeretik a magas minőségű, mégis elérhető áron beszerezhető táskákat és kiegészítőket. Persze azok a hölgyek és urak sem fognak itt csalódni, akik alkalmi darabokra, vagy az utazáshoz szükséges bőröndökre vadásznak.

fotorcreatedcbgfg.jpg

Nem tagadom, nagy táska mániás vagyok, imádom őket, valahogy úgy vagyok velük, mint Gombóc Artúr a csokoládéval, szeretem a szalma táskát, a bevásárló táskát, a visszafogott oldaltáskát, az elegáns clutchot, a klasszikusokat és az extrémebbeket, egyszóval mindent, ami táska. Így nem volt kérdés, hogy ahogy időm engedi, elugrok a Biatorbágyon található hatalmas kínálattal rendelkező Bags & More multibrand üzletbe, ami valóságos mennyország egy hozzám hasonló táskaimádónak. Mert hiszem, hogy egy jól megválasztott táska a női ruhatár legszebb ékszere.

img_8695.JPG

Ha nem jutottam volna el, csak kínoztam volna a táskák iránti vágyam.

Már a kirakat megragadja a tekintetet, szépen összeválogatott darabok, harmonikus színek, mindez nem túlzsúfolva, épp csak annyi, hogy meghozza az étvágyat a vásárláshoz és, hogy a nézelődőből betérő vásárló legyen.

13346542_1015162845186929_4964126606990586231_n.jpg

Belépve aztán egy olyan varázslatos világba csöppentem, amit képtelen vagyok most neked röviden leírni, egyszerűen látnod kell. Az üzlet bal oldalán sorakoznak a legszebb női táskák színek és márkák szerint csoportosítva. Itt aztán találsz mindent, ami az idei szezonban divatos, lánccal kombinált kis táskák, pomponokkal díszített, kifinomult oldaltáskák, vagy az idén nyáron oly népszerű, arany patentokkal és cipzárakkal kombinált nőies hátitáskák, mely a régi iskolatáskák modern újragondolása.

img_8628.JPG

De találhatsz itt munkába való, klasszikus táskát, aktatáskát, színházba illő clutchot, vagy egy nyáresti összeállításhoz tökéletesen passzoló szépséget is, mindezt a szivárvány összes színében, a klasszikus feketétől, a pinken keresztül, a pasztell árnyalatokon át, a most nyáron divatos sárgáig.

Órákat töltöttem a színek, anyagok és fazonok gazdag választékában, de képtelen voltam dönteni, imádtam a bambusz fogantyúkkal kombinált darabokat, a rojtokkal díszített oldal táskákat, a cukorka árnyalatokban pompázó batyu fazonokat, de képtelen voltam levenni a szemem az egyszerű és letisztult darabokról, melyek a színes sál díszítéssel a régi korok divatját idézték fel bennem.

Ha azonban félsz a nagyobb változástól, az élénk színektől, akkor is érdemes ide betérned, hisz a fekete-fehér-bézs árnyalatok is gazdag választékában kínálják magukat. Egy-egy ilyen hagyományos szépség remek a szürke hétköznapokban, irodába, tárgyalásra, megbeszélésre, de ha úgy tartja kedved, valamilyen színes kiegészítővel – sál, medál, rojt – a legkedvesebb társad lesz egy csajos összejövetelre, vagy az esti randevúhoz.

Ami a legjobb az üzletben, hogy a nagy táska vadászatra magaddal viheted a gyerkőcöt is, hisz a Bags & More üzletében találsz itt gazdag választékban tündéri gyerek bőröndöket, ill. cuki hátitáskákat és torna zsákokat is, melyek ugye jól jönnek majd szeptembertől.

A  döntés a kezedben van!

De amíg te a mesés kínálat között szemezgetsz, addig a kedvesed sem fog unatkozni a padon, hisz itt bizony ő is talál magának való erőteljesebb fazonú, férfias darabokat, legyen szó utazótáskáról, bőröndről, pénztárcáról, övről vagy aktatáskáról.

Végül, de nem utolsó sorban szeretném megemlíteni neked a legnagyobb kedvencemet, a Carrybag bevásárlókosarakat melyek egyszerre sportosak és modernek. Miután nagy piacra járó vagyok, szükségem van egy ilyen stabil alumínium kerettel ellátott jól strapálható darabra, mely sokoldalú használati lehetőséget biztosít tulajdonosa számára. Csekély súlya ellenére erősen megterhelhető, ugyanakkor puha párnázatú fogója kényelmes a kézben. Nem volt kérdés, hogy szükségem van egy ilyen darabra.

Túlzás nélkül állíthatom, itt tényleg mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot, az egyéniségéhez tökéletesen passzoló színben és fazonban.

Az üzletről:

A Bags & More multibrand üzlet gazdag választékban kínál kiváló minőségű női és férfi táskákat és kiegészítőket, az igényes, divatkövető hölgyeknek és uraknak, akiknek fontos az egyedi stílus és a változatos megjelenés. A bolt színes kínálatában találsz mindenféle táskát és még többet, legyen szó bőr, rostbőr vagy műbőr divattáskáról, utazótáskáról, bőröndről, aktatáskáról, laptop táskáról, bevásárló kocsiról, pénztárcáról, övről, kendőről, sálról vagy esernyőről.

img_8581.JPG

A mindennapi használatra válogathatsz a divatos és sportos Björn Borg vagy a valódi rostbőr Karen táskák közül, de a David Jones színes kollekcióját vagy a Saxoo London férfiasan elegáns táskáit is megtalálod itt. Uraknak az irodai munka elengedhetetlen kiegészítője egy Roncato aktatáska. Bevásárláshoz praktikus megoldást találsz a Rolser és a Reisenthel divatos bevásárló kocsik között. Utazáshoz a legjobb útitárs egy igazi olasz Jaguár vagy egy elegáns Touareg Vip vagy Travelite bőrönd esetleg egy kényelmes Benzi utazótáska. És ha ez nem lenne elég, a multibrand üzlet már Calvin Klein szépségeket is kínálat a vásárlók számára.

Forgalmazott márkák

Benzi, Björn Borg, Calvin Klein, David Jones, Jaguár, Karen, Reisenthel, Rolser, Roncato, Saxoo London, Touareg.

nevtelen_3_30.png

Két szépséggel én is gazdagabb lettem...
13473301_523669544501689_1762061464_n.jpg
További információ:

Bags&More

Cím:
Biatorbágy
Budaörsi út 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr638889614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása