Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

E N I H O R N 2016/2017 ősz/tél

2016. augusztus 01. - Antalfy Krisztina

Nagyvárosi titkok - Stílusos nyugalom

A hajnali utcák nyugalma, a múlt titkait, szépségeit őrző, budapesti házak varázslata kel életre az E N I H O R N 2016/2017-es őszi/téli kollekciójában. Egy nyüzsgő világváros csendes, századfordulós épületdíszei, a kovácsoltvas elemek, az épületek homlokzati díszei, az izgalmakkal teli eklektika rejtelmei nyomán új formák, különleges szabásvonalak születnek.

fotorcreatedtrt.jpg

A tiszta sziluettek ezúttal ragyogó, meleg tónusú őszi színpalettával, téglavörössel, valamint örök feketével és titokzatos grafittal randevúznak. A fekete és az arany klasszikus, nemesi, a párducminta és a hidegkék modern, urbánus hangulatot teremtenek találkozásukkal.

enihorn_logo_campaign_r1_3.jpg

A stílusosság és a praktikum ismét kölcsönhatásba kerülnek, újraértelmezik egymást, mindez az anyagok használatában is jelentkezik: az eddig csak funkcionalitásukról ismert matériák most divatos oldalukról is bemutatkoznak. A neoprén és bőr párosításával készült fekete dzseki, hátul cipzáras fazonjával, az új kollekció ikonikus darabjává válik, az eredetileg tréningruhákhoz használt futter anyag, a letisztult szabásvonalak mentén, egyedi elgondolásban – a modern sikken túl - az otthon melegét is felidézi.

enihorn_logo_campaign_r1_13.jpg

Jellegzetes elemek az átmeneti kabátruhák, amelyek az E N I H O R N-féle kényelmes elegancia minden szépségét magukban hordozzák.

A rafinéria és az univerzális sikk ezúttal is kulcsszavak, erről tanúskodnak a sokoldalú, különböző fazonúvá, lazából egyetlen mozdulattal nőies viseletté, vagy akár más méretűvé alakítható ruhák, amelyek egyfajta szabadságot, könnyedséget is képviselnek. A kollekció újonnan született, kicsinyített “modelljei”, az egyedileg, kézzel készített, japán stílusú bábok is jelképezik ezt az életérzést – eredeti formájukban kizárólag zsinórok segítségével mozgathatóak, az E N I H O R N márka világában azonban a nők kötelek nélkül élnek, ugyanakkor szükségük van arra is, hogy támaszként mellettük álljanak.

 enihorn_logo_campaign_r1_4.jpg

Az urbánus hangulat mögött ezúttal nem csak a város mozgalmassága és a játékosság jelenik meg, hanem egy titkos vágy is, az akár pillanatokra szóló nyugalomé, amely most elegáns tónusok és modern szabásvonalak mentén találhat ránk, akár a hétköznapokon is.

enihorn_campaign_r1_1.jpg

Az E N I H O R N márkáról

Az E N I H O R N divatmárka letisztult szabásvonalakkal, kifinomult bőr alapanyagokkal, lágy esésű textilekkel, pasztell tónusokkal, olykor vibráló, mondén színekkel visz légies, modern eleganciát a hétköznapokba.

Horn Enikő 2013-ban indította el első kollekcióját, különleges tervezésű táskáihoz és ruháihoz azóta is magas minőségű, Olaszországból származó bőrt és más alapanyagokat használ. Az italo-életérzés nemcsak a finom matériákban, de az ENIHORN-darabok könnyed eleganciájában is életre kel – sokszínű világ ez, ahol a természet adta inspirációk, a pazar, festői hatású virágos kertek, akár a modern, urbánus világ letisztult formáinak, épületeinek ihletével is randevúzhatnak.

Ezek a darabok a modern nő igényeit szolgálják, akik számára - a valódi nőiesség mellett - a praktikum, a hordhatóság és a tartós minőség is elsődleges szempont. Ebben a szellemben születnek a márka jól kombinálható elemei - bizonyos sikerdarabok időről-időre újraértelmezve visszatérnek, így nemcsak a tiszta elegancia és a szárnyaló fantázia jelenléte állandó - a különböző kollekciók között is folytonosság áll fenn.

fotorcreatedgd.jpg

Az E N I H O R N univerzális tervezésű táska és ruhavonalaiban egyszerre jelennek meg a klasszikus és kortárs stílusjegyek, a kifinomult, izgalmas formák találkoznak a funkcionalitással, így válnak ezek a darabok a mindennapok kényelmes és stílusos eleganciájú kiegészítőivé.

fotorcreatedkuhjk.jpgfotorcreated_40.jpgfotorcreated1_2.jpgfotorcreated2_4.jpgfotorcreated3_2.jpgfotorcreated4_4.jpg

nevtelen_3_32.pngE N I H O R N Showroom
1065 Budapest, Izabella u. 45.

Nyitva tartás:
Hétfő zárva
Kedd 11:00 – 17:00
Szerda 11:00 – 17:00
Csütörtök 11:00 - 19:00
Péntek 11:00 – 17:00

www.enihorn.com

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr178928078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása