Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Teszt // ForeverBeauty 4TECH géppel

2016. augusztus 09. - Antalfy Krisztina

Az alábbi posztban minden nő rémálmáról, az undok narancsbőrről lesz szó. Nem hiába szeretik sokan a hideg hónapokat, hisz amíg télen könnyedén elrejthetjük a nem kívánatos testrészeket, addig nyáron bizony elő-elő bukkan a comb és a popsi, hisz a fürdőruha nem sokat takar a vízpart mellett. Ilyenkor jól jön, ha van egy remek fegyverünk ellene, mégpedig a kis ForeverBeauty 4TECH narancsbőr elleni gép.

photocathh.jpg

Most őszintén, tegye fel a kezét az, aki nem küzd narancsbőrrel! Na jó, Te, aki most nem tetted fel a kezed, nagyon szerencsés vagy és sokan irigylünk is érte. De mi többiek, mégis mit tehetnék, hogy a bikini szezon nagy hajrájában még eltüntessük, vagy legalább is halványítsuk a cellulit nem kívánatos jeleit? Igyunk sok folyadékot, mozogjunk sokat és végezetül ForeverBeauty 4TECH géppel tegyük fel a pontot az I-re...

A Forever Beauty narancsbőr elleni gép makacs cellulitisz esetén is már néhány hét alatt látványos változást ígér.

Narancsbőrkezelés otthon

A ForeverBeauty 4TECH otthoni narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék a szépségszalonok jól bevált 4 anticellulit technológiáját egyesítve több fronton lendül támadásba a makacs narancsbőr ellen!

photocatg_1.jpg

1. Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés (multipoláris RF)

Ez napjaink egyik leghatékonyabb, műtét nélküli bőrfeszesítő eljárása, amely a kollagén-termelés felpörgetésével tartósan megújítja, erősíti, fiatalítja a bőrt és javítja a test kontúrját. Így a narancsbőrt okozó zsírsejtek már egyáltalán nem, vagy sokkal kevésbé türemkednek át a kötőszöveten.

2. Ultrahangos mélymasszázs 

Felpörgeti a nyirokkeringést és erőteljesen gyorsítja a sejtanyagcserét, így valósággal kirezgeti a narancsbőrt okozó zsírt és a salakanyagokat a kezelt területről. Tehát a zsírsejtek méretét célzottan képes csökkenteni. Ráadásul a különféle narancsbőr elleni hatóanyagokat is képes bejuttatni a mélyebb bőrrétegekbe, ahol kifejthetik hatásukat.

3. Vörös LED fényterápia 

Fokozza a vér- és nyirokkeringést, valamint segíti a kollagén termelődését, így hatékonyan támogatja az ultrahangos és rádiófrekvenciás kezelések zsírcsökkentő és bőrfeszesítő hatását.

4. Vibrációs masszázs 

Kiváló kiegészítője az ultrahangos és rádiófrekvenciás narancsbőr kezeléseknek! Javítja a helyi vér- és nyirokkeringést, ezzel segít csökkenteni a narancsbőrös terület vizesedését, valamint gyorsítja a rádiófrekvenciás és ultrahangos kezelések hatására felszabaduló zsírok elszállítását is.

photocat_2.jpg

Mit nyújt neked a ForeverBeauty 4TECH narancsbőr elleni készülék?

Rövid távú megoldások helyett valódi eredményt
Tényleges narancsbőr-csökkenést
Simább, feszesebb bőrt
Professzionális, szalonokban alkalmazott technológiákat
Diszkrét, kényelmes otthoni kezelést
Fájdalommentes és biztonságos megoldást
Egyszerű és gyors otthoni anticellulit terápiát

Előnye:

Nagyon megszerettem ezt a kis apróságot, hisz amellett, hogy segítségével teszek a testemért és küzdök a fránya narancsbőr ellen, a kezelés alatt van időm másra is, átolvasom a magazinjaimat, netezek a telefonomon, vagy épp visszanézem végre kedvenc sorozataimat. Praktikus, hogy nem kell szépségszalonba rohangálni, ráadásul a kezelés teljesen kellemes érzés.

Emellett mivel egy vezeték nélküli készülékről van szó, kis helyen is elfér, így bárhová magammal vihetem, akár egy hosszabb nyaralásra, vagy a hétvégi kiruccanásokra.

Azért azt leszögezem, hogy ne áltasd magad azzal, hogy ennek a gépnek a használatával pikk-pakk, mondjuk, 2 hét alatt megszüntetheted majd a narancsbőrt. A ForeverBeauty 4TECH narancsbőr elleni kúra ugyanis összesen 10 hétig tart egy testrészen, és ez idő alatt heti 2x-3x elő kell venni a gépet és megcsinálni a kezelést. A ráfordított időt és energiát tehát nem lehet megspórolni, de ha valaki tisztességesen végigcsinálja a kúrát, annak mindenképpen meg lesz az eredménye. Ráadásul jó tudni, hogy a ForeverBeauty 4TECH kezelés rádiófrekvenciás hatása elnyújtott, ezért a 10 hetes kezeléssorozat után is folytatódik a bőr állapotának javulása. Egyébként a 10 hetes időszak arra is jó, hogyha már kaptunk egy ilyen modern kozmetikai lehetőséget és segítséget, amivel elhalványíthatjuk a narancsbőrt, akkor próbáljuk mi is odatenni magunkat a cél érdekében. Itt a ’’jó ürügy’’, hogy igyekezzünk egészséges életmódra váltani, például alacsony szénhidráttartalmú diétával, sok mozgással, az alkohol és dohányzás elhagyásával és rengeteg folyadékfogyasztással (ami tiszta vizet jelent és nem cukros üdítőket) adjuk meg a testünknek azt, amire szüksége van, illetve ne adjuk meg azt, amire nincs.

fotorcreatedd_6.jpg

Összességében:

Igaz, nem volt mindig időm a kezelésekre, ezért sajnos a 10 hetes kúrát nem tudtam hiánytalanul végigcsinálni, így a narancsbőröm nem tűnt el végérvényesen, de már az első egy órás kezelés után is sokkal egyenletesebbé vált a combom és a popsim felszíne, és a további kezelésekkor is éreztem a folyamatos javulást. Persze tervezem, hogy a későbbiekben, egy kevésbé rázósabb időszakban szépen végigzongorázom ezt a bizonyos 10 hetet.

A gép több különböző hatású kozmetikai technológiát egyesít, így nemcsak a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét csökkenti, hanem a bőrt is rugalmassá teszi és a nyirokkeringést is fokozza.

A ForeverBeauty 4TECH narancsbőr elleni gép ára: 79.900 Ft

Talán kicsit így elsőre soknak tűnhet, de fogj össze barátnőkkel, családtagokkal, amivel pénzt is spórolhatsz, (főleg a szalonárakkal összehasonlítva!),plusz remek móka, amikor közösen használjátok egy-egy szépítkezős, csajos összejövetelen, vagy csak egyszerűen cserélgesd a lányokkal, esetleg anyukáddal.

nevtelen_3_35.png
További információ:
http://narancsborstop.hu

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr869911238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása