Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Prestige Hotel Budapest, amit neked is látnod kell!

2016. augusztus 14. - Antalfy Krisztina

Talán nem fogunk összefutni Ady Endrével a liftben, miközben a Nyugat kiadójába tart, bizonyára a folyóson sem ütközünk majd bele Kafka Margitba és Jókai Mórt sem fogjuk költeményeire görnyedve látni ebédidőben. Ennek ellenére, ha szeretnénk visszarepülni a régi monarchia legszebb éveibe, a fényűző nagypolgári miliőbe, ami híres volt virágzó kulturális életéről, bohém művészvilágáról, ahol a kávéházaknak nagyobb szerepe volt a hazai költők életében, mint a színházaknak, akkor feltétlenül tarts velem Budapest egyik legszebb szállodájába, a Prestige Hotel Budapestbe. Tégy úgy, mint egy külföldi, foglalj szobát, majd vesd bele magad a főváros látványosságaiba! Ugyanis pestiként is számtalan csodát tartogat számodra Budapest.
fotorcreatedggg.jpg

Sokan úgy gondolkodnak a nyaralásról, hogy vagy eljutunk valami távoli helyre, esetleg egy hosszabb időre a Balatonhoz, vagy nem megyünk sehová. De te miért elégednél meg a semmivel, hisz nem kell ahhoz Párizsig, vagy Barcelonáig repülni, hogy luxus körülmények között, minőségi kikapcsolódásban legyen részed.

nevtelen_13.png

Miért épp a Prestige Hotel Budapest?

Mert ez a csodálatos Dunához közeli, Hild József által tervezett épület alig pár percnyi sétára van a Lánchídtól, ennek köszönhetően ez a négy csillagos superior kategóriájú elegáns szálloda tökéletes hely, ahonnan akár gyalog is megközelíthetjük Budapest legszebb helyeit, főbb látványosságait, a legjobb bárokat és éttermeket.

És bár a szálloda a város szívében kapott helyet, az előcsarnokban mégis kellemes csönd és végtelen nyugalom veszi körül a látogatót. Miután az ajtó bezárul mögöttünk, a nyüzsgő, zajos főváros azonnal elnémul. Mi pedig az V. kerületi Vigyázó Ferenc utcába található hat emeletes, igazi nagypolgári eleganciát tükröző belvárosi szállodába lépve visszarepülünk a nem is olyan távoli múltba, az 1900-as évekbe.

A főváros új hotelkülönlegessége 2015 tavaszán nyitotta meg kapuit, Mazen Al Ramahi szállodaláncának legifjabb tagjaként, a Só utcai Boutique Hotel Budapest és a Dohány utcai Continental Hotel Budapest után.

Belső design

A Prestige Hotel Budapest épületére a nagypolgári letisztult formavilág, a hatalmas belső terek jellemzőek. A szálloda lobby részébe lépve az első, ami azonnal szembetűnik a gyönyörű Masiero óriáscsillár, amely Swarovski kristályok ezreinek csillogásával uralja a teret. A fekete gránitpadló és fehér falak között a mesésen megtervezett rozsda-óarany színű Ipe Cavalli Siegfried High back bench, Chesterfield Dudly kanapék, ill. az ében fekete gránit és Sicis berakásos padlófelület kapták a főszerepet. A recepciós pult klasszikusan elegáns borostyán színben várja a betérő vendégeket. Az étteremben pedig Tom Dixon lámpákkal és magyar festőművész alkotásokkal találkozhatunk.

Amíg pedig a szobák kulcsára várunk van időnk megcsodálni a körfolyosó gyönyörű kovácsoltvas korlátjait és az épület üvegtetejét, mely nappal is ragyogó kilátást biztosít a kék égre, de este mutatja csak meg igazán valódi önmagát, ahogy felgyulladnak a legfényesebb csillagok.

A hotelben relax részleg és konferenciaterem is működik, így egyszerre tudja a turistaként Budapestre érkezőket és az üzleti utazókat kiszolgálni.

Szobák

A Prestige Hotel Budapest 85 szobával, konferencia teremmel, szalonnal, relaxációs zónával és a Costes Downtown Michelin csillagos étterem csúcsgasztronómiájával várja vendégeit.

hbkil.jpg

A szobák a belső oldalon kialakított világos folyósokon kaptak helyet, az ablakok a világos lobby felé néznek, olyan érzetet keltve, mintha a teraszunk alatt lüktetne a főváros, mégis végtelen a nyugalom. A minden igényt kielégítő, változatos kialakítású, minőségi bútorokkal felszerelt, klasszicista stílusú szobák harmóniát és finom eleganciát sugároznak.

Relax Room & Fitness Bag

A lenyűgöző belső kialakítás, álomszerű mozaikok és alvásra csábító ágy után az un. speciális wellness táska tűnik fel elsőre a szobában. Ebben a kis meglepetés csomagban találunk egy pár papucsot, wellness törölközőt és egy a szauna használatához a Relax Room & Fitness központban korlátlanul rendelkezésre álló szauna lepedőt, amivel aztán leslattyoghatunk a szálloda 1. emeletén található Relax Room & Fitness központ termébe, ahol ingyen évezhetjük a szoba kényeztető szolgáltatásait. 

ilhli.jpg

A nyitvatartási időben (10.00-21.00) egy minőségi száraz szauna és egy jacuzzi áll rendelkezésére. Utána esőztető élményzuhany alatt frissülhet, majd a relaxációs szobában kényelmes nyugágyakban lazíthat. Az erőnléti edzésének helyszíne a prémium kategóriás gépekkel felszerelt fitneszterem.

A tökéletes kardió -és erőedzés eléréséhez igénybe lehet venni:
•             Futópad
•             Elliptikus gép
•             Háttámlás szobakerékpár
•             Alsó és felsőtest erősítő fitneszpad

Étkezés a szállodán belül

A Prestige Hotel Budapest éttermi együttműködő partnere a Michelin csillagos Costes Downtown étterem, aki 2016. márciusában kevesebb, mint egy év alatt szerezte meg a rangos elismerést, 5. étteremként Magyarországon. Az étterem a Ráday utcai, a világ 25-dik legjobb éttermének választott, Magyarországon elsőként Michelin csillagot elnyerő Costes márkatagja.

A Downtown séfje Tiago Sabarigo és a Costes portugál sztárséfje, Miguel Rocha Vieira szakmai irányítása mellett működtetik a szálloda éttermének konyháját.

A Costes Downtown a szállodai vendégek teljes körű étkeztetési kiszolgálása mellett természetesen nyitva áll az utcáról betérő látogatók előtt is. A barátságos „bisztró hangulatú” de fine dining konyhát kínáló étteremben, Budapest legkülönlegesebb reggelije mellett, hetente változó kedvezményes business lunch menü és világszínvonalú vacsoraélmény várja a gasztronómia szerelmeseit. A fantasztikus fogások ráadásul egy impozáns látványkonyhában készülnek és előzetes foglalás esetén akár a konyhához kapcsolódó séfasztalnál is elfogyaszthatóak.

1878a9218fd76430ca3fa38e2ee700cb.jpgKép

Aludni itt a legjobb!

Bár én is ismerem a mondást, miszerint mindenhol jó, de a legjobb otthon, azt azért nem árt ha tudod, hogy ebben a magyar szállodában a legjobb aludni. Ugyanis a Prestige Hotel Budapest az idén a hazai szállodák közül elnyerte az Alvásbarát Hotel díjat. Ez annyit jelent, hogy ez a szálloda a többi szállodához képest is nagyobb figyelmet fordít és megfelelő minőségi feltételeket hoz létre vendégeik komfortos, pihentető alvása érdekében. 

exhausted.gif

Ha kell alvó maszkot hoznak, vagy füldugót adnak, ha kell megemelik egy dupla ágymatraccal az ágyat, vagy épp a legfinomabb párnahuzattal látják el az amúgy is végtelenül puha párnákat. A fény, hang és kényelem egyéb összjátékáról már nem is beszélve.

Így, ha másért nem is, önmagadért mindenképp megérné, hogy legalább egy éjszakát itt tölts, távol a hétköznapi problémáktól, a nyüzsgő világtól, a hangoskodó gyerekektől...

A szálloda szolgáltatásai

24 órás recepció és concierge
24 órás szobaszervíz
Mosatás, tisztítás, vasalás
Mélygarázs
Catering- és bankett szolgáltatások
Transzfer
Koncert, színházjegy értékesítés
Autóbérlés
Csomagmegőrzés
Vezeték nélküli internet hozzáférés
Nemdohányzó szobák
Orvos (külön kérésre)
Baby sitter (külön kérésre)

pj.jpg

A Prestige Hotel Budapest teljes csapata a vendégek kívánságait előtérbe helyezve megpróbálják a lehető legteljesebb körű szolgáltatást nyújtani, függetlenül attól, hogy szabadidős, üzleti vagy konferencia turizmus céljából tartózkodnak Budapesten. A Concierge munkatársai örömmel segítenek fénymásolás, fax küldés, illetve bármilyen általános ügyintézéssel kapcsolatban is.

Látogass el az időtlen elegancia világába, a főváros szívébe, a Prestige Hotel Budapestbe Te is!
nevtelen_3_38.pngTovábbi információ:
Prestige Hotel Budapest

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6010409882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása