Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Őszi gombolyagparty SÜEL módra

2016. augusztus 31. - Antalfy Krisztina

Még forróság van, és javában tombol a nyár, de már ott lapulnak a Süel raktárban az újdonságok. Pár héttel ezelőtt már megismerkedhettünk a márka legújabb színeivel, az "eper- áfonyával", amivel játékos könnyedségen átléphetünk az őszbe, méghozzá egy színes és vidám őszbe. Így a Süel első, őszi fotózásának főszereplője ez az új színes fonal, és ahogy mindig, Csillag Zsuzsi célja most is az, hogy megmutassa, mennyire sok kombinációban tudjuk majd magunkra kapni ezt az élénk árnyalatot.

eper_suel_kicsi61.jpg

Ha közelebbről megnézzük ezt az élénk szépséget, akkor a kéknek két tónusát, a pinket, a narancsot, ill. a citromot is felfedezhetjük a szálakon. Így nem meglepő, ha ezekkel az árnyalatokkal mind-mind kombinálható a Süel eper – áfonyája.

Na de hogyan is készült a márka a mostani fotózásra?

Először is kellett egy koncepció. A modellek ismeretében pedig kezdett összeállni a tervező fejében a színes gondolat. Fontos volt, hogy egy-egy fotón jelenjen meg egyetlen szín dominánsan, kirívóan. És ha már eper- áfonya, akkor egy régóta érlelődő terv is megvalósult, az "eat colour - wear colour" szlogenje.

eper_suel_kicsi1.jpg
A divatanyag elkészítésekor a fotós ún. csőperspektívát használva próbálta lencsevégre kapni az anyagot, hasonlóan a MET gála "csőben" videózott hírességeihez, ami izgalmas kihívásnak ígérkezett egy stúdióban. Aztán jött a smink és a fonal nevéhez hű gyümölcsök.

eper_suel_kicsi19.jpg

A smink a ruhákhoz hasonlóan élénk és színes lett, melyben a modell szája kapta a főszerepet.

 Ki mondta, hogy ősszel nem öltözhetünk színesen?
nevtelen_3_46.png
További információ:
SÜEL

Kreditek:

Ruha és Styling: Süel
Fotó: Gregus Máté
Smink: Lemon
Ékszer: FREYWILLE
Modell: Ágnes Laczkó

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5011665302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása