Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Varázslatos smink újdonságok a Nyúl üregéből

2016. szeptember 30. - Antalfy Krisztina

Solone, a varázslatos sminkbűbáj

Kislány korom óta rajongok a szép sminkekért és a különleges sminkdobozokért, amikben a színpalettákat kedvemre variálhattam. Így óriási izgalommal vártam a SzépségCenter legújabb termékcsaládját, a Solone-t. Már megszokhattuk, hogy a cég hónapról hónapra előáll néhány igazán hatékony újdonsággal, szépségtermékekkel és arcmaszkokkal, de most végre hazánkba is elhozták a prémium minőségű, briliáns árnyalatokkal teli, mesés kollekciót Magyarországra, amivel minden nap bűbájos külsőt alkothatsz.

fotorcreateddcfs.jpg

Tovább

Rita Ora Tezenis kollekciója hamarosan az üzletekben!

Szexi, trendi, exkluzív szettek

"Azonnal beleszerettem a Tezenis csapat energiájába, abba, hogy hangsúlyt fektetnek a divatirányzatokra, szabad szellemű alkotásokat hoznak létre, és a fiatalokba is, akikkel dolgoztam, nem beszélve az összetéveszthetetlen olasz stílusról. Ez az eddigi legnagyobb együttműködésem a Tezenis-szel, amely még teljesebbé teszi a márkával való kapcsolatomat. "

rita_foto1.jpg

Tovább

Ami nem öl meg, összeköt?

"Egy szintet feljebb léptünk, akciókban, látványban és tragédiákban is”

Október 27-én este tartották a magyar HBO teljes mértékben saját fejlesztésű és saját gyártású sorozatának, az Aranyélet második évadának díszbemutatóját. A vörös szőnyeges bemutató alkalmából a Ram Colosseumban felvonultak a sorozat alkotói és a magyar celebvilág krémje, hogy megtekintsék Dyga Zsombor és Mátyássy Áron alkotásának várva várt új évadát, mely november 6-án este startol el az HBO-n és az HBO GO-n. aranyelet_s2_rce_olaszrenato_onodieszter_thuroczyszabolcs_dobrosilaura_angerzsolt.jpg

Tovább

Édes négylábúakkal vár a Herosz

A HEROSZ Budapesti Állatotthona szeretettel vár minden két- és négylábú érdeklődőt október 08-án a már hagyományosnak számító őszi nyílt napjára, ahol a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az otthon lakóival, és azzal a kis létszámú, de annál lelkesebb csapattal, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy minél több gazdátlan állat kerüljön szerető családhoz. Idén több közismert személyiség is csatlakozik a Nyílt Nap látogatóihoz, sokan négylábú kedvenceiket is magukkal hozzák. 

d1a29c92d6b74e1f3db7561d327f53e4.jpg

Tovább

A táska, amivel trendi és még környezettudatos is lehetsz

Már létezik a táska, amely annál jobban mutat, minél többet viseljük: ez pedig a papírtextil alapanyagú táska! A vidám színekben pompázó, vállra akasztható praktikus táska minél gyűröttebb, annál mutatósabb, ráadásul kiváltja a nehezen lebomló nylon szatyrok használatát. 

fotorcreated_83.jpg

Tovább

Szerezd be a H&M és WWF gyerek kollekcióját!

Most a divat által segíthetsz

Az emberek és a természet fenntartható jövőjének elérése érdekében egyesítette erejét a H&M és a WWF. Az összefogás eredménye egy olyan gyerek kollekció lett, aminek célja, hogy a bolygónk megóvására ösztönözze az embereket a világ minden táján. A kollekció minden egyes darabja biopamut alapú és azonnal felismerhető a veszélyeztetett állatfajokat ábrázoló nyomott mintáiról. A kollekció szeptember 29-től lesz kapható a H&M üzleteiben és online. Minden megvásárolt darab után a bevétel 10%-a a WWF veszélyeztetett fajokért folyó munkáját támogatja.

4126_01_566030.jpg

Tovább

Csatlakozz te is az AVON beszélgetéssorozatához!

Az AVON szeptember végétől egy új, havi beszélgetéssorozatot indít, amelybe Facebookon keresztül bárki becsatlakozhat élőben. Az adások során Ördög Nóra, a sorozat háziasszonya és műsorvezetője elgondolkodtató témákról beszélget magyar hírességekkel és szakértőkkel, melyek inspirációként hathatnak minden nő számára.

nevtelen_14.png

Tovább
süti beállítások módosítása