Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Varázslatos smink újdonságok a Nyúl üregéből

2016. szeptember 30. - Antalfy Krisztina

Solone, a varázslatos sminkbűbáj

Kislány korom óta rajongok a szép sminkekért és a különleges sminkdobozokért, amikben a színpalettákat kedvemre variálhattam. Így óriási izgalommal vártam a SzépségCenter legújabb termékcsaládját, a Solone-t. Már megszokhattuk, hogy a cég hónapról hónapra előáll néhány igazán hatékony újdonsággal, szépségtermékekkel és arcmaszkokkal, de most végre hazánkba is elhozták a prémium minőségű, briliáns árnyalatokkal teli, mesés kollekciót Magyarországra, amivel minden nap bűbájos külsőt alkothatsz.

fotorcreateddcfs.jpg

A Solone (ejtsd: szolon) igazából egy rövidítés, ami a következőkből áll: SO: so colorful / annyira színes, hogy csodás és színes életet alkothass magadnak. LO: love / szeretet, hogy a szeretettel tapasztalhasd meg az élet szépségét NE: new age / új kor, hogy olyan sminket használhass, ami teljesen más, mint amit valaha próbáltál.

A smink akkor lehet varázslat, ha számíthatsz a kellékeidre!

402bab78-c7af-4491-80c3-01be90769f95.png

Szeretnéd jobban megismerni a Solone mágikus világát?
Csiribí-csiribá:

Alice sorozat Solone Flight of Fancy

Benned is ott van az az erő és fantázia, amivelAlice varázslatos világában kalandozva elbűvölhetsz másokat. Használd az örömöd és játékosságod, a Solone Flight of Fancy varázslatos sminkdobozodat töltsd fel a legizgalmasabb színekkel, hívd a szívedben lévő Alice-t, és indulj el a varázslat útján.

das.png

Solone Princess Rose Garden

Mindig is szeretted volna kipróbálni, milyen egy hercegnő mesevilágában élni? Ott, ahol csupa szépség és báj vesz körül, és Te vagy a középpontban?A Solone Princess Rose Garden ennek a világnak a kulcsát adja a kezedbe.

hujku.png

Solone Color Party

Képzeld el magad egy meseszép cipőben, csillogó ajkakkal és szemekkel, mosolyogva. Te vagy a bál királynője, és mesterien játszol a színekkel. Semmi sem szabhat határt neked.

unspecified_1.png

Solone

A Solone briliáns, különleges sminkjei. Magas minőségű, egyedi termékek, hogy szabadon megvalósíthasd a fantáziáid.

További információ:
Szépség Center

nevtelen_3_56.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4511755703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása