Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 tuti bőrhatású leggings télre

2016. november 30. - Antalfy Krisztina

Ideje életre kelteni a benned élő Dívát!

Szia Szépség! Ősz utolsó hetére hoztam neked  néhány igazán inspiráló képkockát, melynek főszereplője a sokakat megosztó cicanadrág, amit lehet utálni, vagy imádni, de bizony idén télen sem hagyja magát kitúrni a divat körforgásából. Én nagyon szeretem, általában sietős reggeleken amikor azon tépelődök, hogy mit is kapjak ki hirtelen a szekrényemből, valahogy mindig ez a darab akad a kezem közé. De, hogy mivel is lehet kombinálni? Azt az alábbi posztban megmutatom neked.

fotorcreated_143.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Íme a M.A.C csodás Spellbinder kollekciója

Spellbinder szemfestéknek biztosan nem fogsz tudni ellenállni! Segítségével mély, misztikus árnyalatú, ígéző tekintetet készíthetsz, amely a szemhéjakhoz bársonyként illeszkedik. A fekete ionokkal dúsított pigmentek mágneses töltésének köszönhetően a Loose Powder képes tökéletesen megtartani formáját és dimenzióját.

dwaa.jpg

 

Tovább

Ajándékozz kényeztetést a hajadnak!

Idén ghd COPPER LUXE kerüljön a fa alá!

Mindig csodáltam azokat a lányokat, akik fényes, dús hajkoronával rendelkeznek, irigykedve néztem bámulatos külsejüket. Annak érdekében, hogy a saját hajamból is szép, vagy legalább is valamilyen elfogadható frizurát varázsoljak, szinte minden eszközt és praktikát bevetettem. Idén ősszel azonban rábukkantam a ghd limitált COPPER LUXE, csodás réz árnyalatú kollekciójára, mely amellett, hogy remekül mutat a fa alatt, még a hozzám hasonló száraz, töredezett hajszálakat is újjá varázsolja.

lehetszrossz.png

Tovább

30 éves a CALZEDONIA!

Boldog születésnapot!

A Calzedonia idén ünnepli 30. születésnapját – ebből a különleges alkalomból idézzük fel annak a sokarcú világmárkának a “történelmét”, amely az évek során a legwear és a beachwear tervezésnek is első számú specialistájává vált és szezonról szezonra stílusos modellekkel, innovatív anyagokkal és trendteremtő fazonokkal biztosítja azt lehetőséget a nők számára, hogy még szebbnek érezhessék magukat.fotorcreated_133.jpgKép1/2/3

Tovább

Ilyen az idei Springfield karácsony

Fagyöngy, fenyő, csengőszó? Ahogy kinyitjuk az adventi naptárunk első ablakát, egyre inkább sürgető kényszerként éljük meg karácsony közeledését. A meghitt ünnepre való várakozást felváltják a sorban állások, a kétségbeesett ajándék-keresgélések és a végén a beletörődés, hogy idén is zoknival lepjük meg a szeretteinket.

 

15306023_1653456234952550_6096988470771712000_n.jpg

Tovább

Na, ezért érdemes lesz letölteni a Vibert!

Kiemelt partnerekkel indította el az első Nyilvános Fiókokat a Viber

A világ egyik legnagyobb üzenetküldő alkalmazása elindította Nyilvános Fiók (Public Account) és chatbot-szolgáltatását, amelynek segítségével cégek, márkák és közéleti szereplők biztonságosan és személyesen kommunikálhatnak vásárlóikkal, ügyfeleikkel, illetve rajongóikkal.

30512118214_7d4aa2f9ff_z.jpg

Tovább

Esszenciális szépülés MAC módra

Csodás, olajos újdonságok kerültek a MAC üzletekbe, amitől sminkünk és bőrünk még szebb lesz. A grapefruit és a kamilla természetes esszenciáját tartalmazó prep+prime essential oils alapja négy gazdag, ápoló olaj, amely a növényekből kinyert hatóanyagok segítségével tisztává varázsolja és még ki is simítja, továbbá megnyugtatja a bőrödet. unspecified2wq.jpg

Tovább

Szahara – a rali szerelmeseinek!

Afrika egyszerűen csak Afrika. A maga nehézségeivel, buktatóival, s a maga szépségeivel is. Szalay Balázs és Bunkoczi László januárban immár negyedszer vág neki a Dakarok klasszikus útvonalán (Marokkó, Mauritánia, Szenegál) haladó Africa Race-nek, s ha az alapos felkészüléshez egy kis szerencse is párosul, az Opel Dakar Team kettőse megcélozhatja a dobogót, sőt, akár a győzelemért folyó küzdelembe is beleszólhat.

szja6233.jpg

Tovább

Házi wellnessel lazíts az ünnepek előtt!

Csenjünk énidőt magunknak év végén is!

Önzőség vagy sem, igen is kell néha minőségi időt szentelni önmagunknak. Főleg ebben az ünnepek előtti nagy hajtásban, amikor szinte száz felé kell szakadjunk. Helyt kell állnunk a munkahelyünkön, otthon anyaként, feleségként, és bár csodálatos időszak az év utolsó néhány hete, de lássuk be, meglehetősen strapás is.

csenjunk_egy_kis_enidot_magunknak_2.jpg

Tovább

Swing’n Pop: érzelmi hullámvasút Gájer Bálint új lemezén

A bohókás hangvételtől a mély érzelmekig, a flörttől az udvarláson át a komoly szerelemig vezetnek Gájer Bálint második nagylemezének dalai. A Swing ’n Pop című albummal a személyisége és a zeneisége új színeit mutatja meg a magyar Michael Bublénak becézett énekes, aki fiatal kora ellenére idén már 25 éve áll a színpadon.

img_1431_ok.jpg

 

Tovább
süti beállítások módosítása