Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Teszt // IsaDora Insane Volume Lash Styler

2016. szeptember 20. - Antalfy Krisztina

Dús pillák, azonnali hatás!

A munkám, a blog és az egyéb hétköznapi teendők mellett sajnos gyakran nem marad időm a smink elkészítésére, ilyenkor elhanyagolom az alapozók és a szemhéjpúderek használatát. De azért, hogy mégis kinézzek valahogy, sietős reggeleken gyors megoldást jelent számomra a spirál, a szemceruza, na meg némi szájfény, ami mindig ott lapul a táskám mélyén. Az alábbi posztban el is hoztam legújabb kedvencemet, az IsaDora Insane Volume Lash Styler spirálját, aminek nálam egyelőre még nincs ellenfele.

photocat_13.jpg

Termékről: - Egyedülálló kefe különleges, tripla festékeloszlató rendszerrel a fekete szempillákért - Krémes textúra - Rugalmas, rétegezhető formula - Intenzív fekete pigmentekkel - Gyönyörűen ívelt szempillák - Hosszan tartó hatás - Nem csomósodik, nem kenődik el - Illatanyagmentes

Külcsín:

Imádom! A színe, a formája, mind-mind nagyon cool. Ám a tetszetős külső mit sem ér, ha nem rejt magában legalább ilyen szuper spirált.

photocat_14.jpg

A spirál keféje:

A spirálnak speciális kialakítású, félhold alakú keféje van, amire elég sok festék elfér, de még így sem csomósítja össze a pillákat.

Dúsítás:

Használd a kefe félhold alakú oldalát cikkcakk-technikával az azonnali dúsításért. Finoman nyomd rá a kefét a szempillák tövére, és apró cikkcakk-mozdulatokkal haladj egyre feljebb a szempilláidon. Ismételd ezt a mozdulatsort egészen addig, amíg tökéletesen elégedett nem leszel az eredménnyel!

Elválasztás:

Használd most a kefe másik oldalát, és fésüld át vele pilláidat!

fotorcreated_170.jpgKép1/2/3/4

Hatás:

Szerencsés vagyok, legalább is, ami a pilláimat illeti, alapból hosszú szempilláim vannak, de ez nem jelenti azt, hogy nem vágyok még hosszabb, még dúsabb pillákra, gyönyörű tekintetre. Ehhez remek partnernek bizonyult az IsaDora Insane Volume Lash Styler, aminek nagyon egyszerű a használata, és könnyű a felvitele. Igaz, a még igézőbb kinézetért én mindig kétszer megyek át vele a szempilláimon, de ezt inkább a női hiúságom, mint a termék gyengesége miatt teszem.

Valójában ez az a spirál, amivel már egyszeri felvitelnél is látni az eredményt. Azonban második felvitel után sem kenődik el, nem csomósít, és nem peregnek le belőle apró fekete darabkák, amit aztán nem győzök eltűntetni a szemem alól.

A végeredményt pedig imádom, valódi műszempilla hatást eredményez. Használatával sokkal hosszabbak, sűrűbbek, feketébbek lettek a szempilláim.

Összességében:

Csak ajánlani tudom. Tökéletes spirál mindenkinek, aki egy kis befektetéssel látványos eredményt akar elérni. Az íves keféje remekül használható, amivel könnyen fel lehet vinni a festéket, és szépen szét lehet választani a szempillákat, hogy a végeredmény többszöri felvitel után se legyen csomós, vagy pókhálós.

Emellett nagy piros pont jár neki, mert Az IsaDora összes terméke illatanyag-mentes és szemészetileg tesztelt, úgyhogy érzékeny szeműek is bátran használhatják ezt a szuper spirált.

photocat_15.jpg

Annyi negatívumot tudok csak írni róla, hogy kissé lassabban szárad. Ezt gyakran megtapasztalom, amikor épp akkor jön rám a hapcizás, amikor már kifestettem vele a szemem. Ezt leszámítva nálam csillagos ötös a termék. Eltávolításánál a micellás víz a legjobb választás.

Az Isadora Insane Volume Lash STYLIST szempillaspirált a Douglas üzleteiben tudod megvásárolni. nevtelen_3_75.png

#INSANEVOLUME
További információ:
IsaDora Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3012044265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása