Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így főzd le mobiloddal a reggeli kávédat!

2016. március 12. - Antalfy Krisztina

Bemutatkozik a Prodigio, a Nespresso első intelligens kávégépe

A kiváló minőségű Grand Cru kávék, az egyedülálló, fejlett technológia és a Nespresso Club szolgáltatásai mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Nespresso a kávézás legkifinomultabb élményét nyújtsa. A Nespresso hosszú ideje úttörő szerepet játszik az adagolt kávék piacán, és most bemutatja első, okostelefonnal vezérelhető kávégépét, a Prodigio-t. A márka ezzel újra bizonyítja elkötelezettségét az innováció iránt, megfelelve vásárlói egyre magasabb elvárásainak – egyre kényelmesebb és személyre szabhatóbb termékeket kínálva, és mindig a legújabb technológiákat állítva Club-tagjai szolgálatába.

fotorcreatedgtrfgt.jpg

Tovább

Miért is jó a kapszulás kávégép?

De'Longhi CitiZ // Mi mást?

Vannak reggelek, mikor annak ellenére is el kell indulnunk, hogy semmi kedvünk hozzá. Nem süt a nap, ködös, esős az idő, a rádióból sem a kedvenc dalunk szól, és még a zuhanyból is jéghideg víz folyik. Ettől persze nehezebben indulunk be mi is, és a „mosolyt az arcra” projekt is nehezebben jön össze. Ilyenkor jól jön egy klassz kis napindító, ami segít átlendülni azokon a fránya, korai megpróbáltatásokon. Az én legjobb barátom a
De'Longhi CitiZ kapszulás kávégép, aminek köszönhetően kellőképp feltöltődve vághatok bele az előttem álló napnak.

fotorcreatedhh_1.jpg

A kávéban az íz, a kávézóban a találkozás a legfontosabb.

Tovább

Nőnapi reggelin a Women of the Year jelöltjei

Mennyiben függ össze a siker a social jelenléttel? Anyaság mellett hogyan lehet valaki sikeres a szakmájában? Mennyire nehéz ma nőként érvényesülni? Vagy éppen mikor érzi magát igazán értékesnek egy nő? – Különleges nőnapi reggelin keresték a válaszokat a Glamour Women of the Year 2016 jelöltjei, akiket a díjátadó közeledtével vendégelt meg a KIOSK Budapest.

zita_eszti_regi_szelfi.jpg

Tovább

5 remek ok a szép műköröm mellett

A tökéletes megjelenés alapja nálam az ápolt arcbőrnél és a szép körmöknél kezdődik. Szerintem egy márkás ruha, vagy méregdrága smink sem mutat jól, ha nem megfelelően ápolt a külsőnk, és ez bizony a körmökre is igaz. Persze szerencsés az a nő, akinek szép, szabályos körömágya, ill. erős körme van, de sajnos én nem tartozok közéjük. Hosszú évekig küzdöttem a betöredező, gyenge körmeimmel, mígnem ki nem próbáltam a műkörmöt. Ez ma már nem ciki, sőt, egy jó szakértő hihetetlenül széppé, igényessé és ápolttá varázsolja a kezeinket, és ezáltal az egész megjelenésünket.

fotorcreatedkk.jpg

Tovább

Nancy Reaganre, a volt first ladyre emlékezünk

Tegnap, helyi idő szerint délelőtt 94 éves korában elhunyt Nancy Reagan szívelégtelenségben, a kaliforniai Los Angelesben, akire az amerikai médiumok részben úgy emlékeznek, mint Reagan elnök legbefolyásosabb tanácsadójára, részben pedig mint a XX. századi amerikai történelem egyik legnagyobb szerelmi történetének főszereplőjére.  

fotorcreatednn.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása