Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Bevetésen a narancsbőr ellen a ForeverBeauty 4TECH géppel

2016. április 22. - Antalfy Krisztina

Így győzheted le az utálatos gödröcskéket!

Ahány nő, annyi alak és forma, de egy biztos közös bennünk, mindannyian utáljuk az undok narancsbőrt. Amíg télen elbújhattunk a kötött pulóverek, nehéz kabátok mögé, a tavasz beköszöntével előkerülnek a lenge, sokat sejtető ruhadarabok. És már alig pár hetünk maradt rá, hogy felkészüljünk a bikini szezonra, amikor már nem mindegy, hogyan jelenünk meg a vízparton, vagy a strandon. Arról meg már nem is beszélve, ha lehull rólunk minden, előbukkannak a nem kívánatos részletek is.

narancsbor-gep-senseofbeauty-hu.jpg

Tovább

Ma indul a Coachella Fesztivál második hétvégéje!

A Tezenis a Coachella fesztiválra is elhozza a nyár legmenőbb darabjait!

A szuper kúl Coachella hivatalosan is megnyitotta a fesztiválszezont – a palm springs-I eseménnyel egy természetességre, szabadásgra épülő trend, egy varázslatos hangulat is világhódító útra indul. A kaliforniai fesztivál fontos kifutóként is működik, sztárok versenyeznek azért, hogy ott lehessenek és legelbűvölőbb, színpompás szettjeikben tündökölhessenek, amelyekkel a nyár megkérdőjelezhetetlen trendjeit teremthetik meg.

12930888_1600575113596211_537015828_n.jpg

Tovább

A mosás is lehet szórakoztató

Megnyílt a Bubbles 25-ik üzlete

Vidéki hálózatépítésének során az Alföld „hírös városában”, Kecskeméten is nyit a Bubbles – Magyarország első non-stop önkiszolgáló mosodalánca. A Budapesten méltán népszerűvé vált közösségi mosás élménye így már egyre több vidéki városban válik elérhetővé. Az országos terjeszkedés Székesfehérváron indult, és jelenleg a Bubbles az ország keleti régióit veszi célba, melynek kiemelt városa Kecskemét. Az esemény sztárvendége Trokán Nóra, a kecskeméti Katona József Színház népszerű színésznője volt, akinek nagy álma teljesült azzal, hogy a közösségi mosás élménye Kecskeméten is elérhetővé vált. Többek közt az hazai beruházás gazdaságélénkítő szerepéről beszélt Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő a hivatalos átadóünnepségen.

10478116_998395250198381_6813253785404844911_n_1.jpg

Tovább

Hogyan tüntessük el hatásosan a narancsbőrt?

Vegyük fel a harcot az AVON-nal!

A cellulitisz, azaz más néven narancsbőr, a nők többségét érintő jelenség. Legyünk bár karcsúak vagy gömbölydedebbek, a kérdés örök: hogyan léphetünk fel hatékonyan a narancsbőr ellen?
Télen elrejthetjük a ruhánk alatt, de mivel ahogy melegszik az idő, mi is egyre többet mutatunk a bőrünkből, többé már nem tehetünk úgy, mintha a narancsbőr nem is létezne. De mit tehetünk ellene?

fotorcreatedcd.jpg

 

Tovább

Ismerd meg a Helia-D Age Controll Plus Sejtmegújító szérumát!

Sejtmegújítással a ráncok ellen

Néha legszívesebben megállítanánk az időt – már csak a kinézetünk miatt is. Sajnos az idő múlását még nem lehet leállítani, de késleltethetjük a bőr öregedését. Okos öregedésgátló anyagokkal, egészséges és fiatalító gyümölcsökkel, zöldségekkel, és a legújabb, vonásokat lágyító sminkekkel hatékonyan vehetjük fel a harcot az idővel.

fotorcreatedkkkk.jpg

Tovább

Megérkezett a Musette 2016 tavaszi-nyári kollekciója

Japán és Dalmácia ihlette szépségek

A művészi jellegű termékeiről ismert cipő- és táskamárka 2016-os új kollekciója a klasszikus értékek újraértelmezése a divat és a design nyelvén. A termékek eredetiséget és szabadságot sugároznak, és szerves elemei a Musette artisztikus világának.

kep1.jpg

Tovább

Megérkezett az új RALPH LAUREN kollekció

Már az első magyarországi POLO üzletben is elérhető

Megérkezett az új Polo Ralph Lauren kollekció Magyarországra is. A Polo november 14-én nyitotta meg első budapesti üzletét, azóta mind a női és férfi kollekciókból is lehet válogatni, a magyar főváros szívében, a legforgalmasabb vásárlói negyedben.

rl1.jpg

Tovább

Jön a II. Womanity Fesztivál!

A  tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Womanity Magazin 2016. május 15-én  több mint 3500 m²-en mutatja be a leginkább kipróbálásra ajánlott 120 női-családi márkát Budapesten a Millenáris Park „B” épületében. Az egyedülálló fesztivál a Womanity Media & Events kiemelkedő eseménye, melyen a médiadíjas koncepció szerint a magazinoldalon bemutatott termékek, szolgáltatások és témák “életre kelnek”. Közel 120 kiállító, workshopok, business terem, „férfimegőrző”, interaktív baba-mama szoba és nagyszínpadi programok, előadások várják az érdeklődőket.

eloadok_womanityfesztival.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása