Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Harkodetty 2016 tavasz-nyár

Ey nőies kollekció az örök gyerekeknek

2016. május 01. - Antalfy Krisztina

A harkodetty márka 2016-os tavaszi/nyári kollekciója az élet szeretetéről szól, egy igazi nyári boldogságbomba! A ruhák színvilágát a ragyogó, tiszta fények és egy mezei virág szelíd-sárga színe inspirálta.

fotorcreatedsdfad.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot!

Vannak dolgok, amik hirtelen, egyik pillanatról a másikra omlanak össze, megváltoznak, vagy csak észrevétlenül eltűnnek, ettől persze minden kilátástalannak tűnik, mi pedig teljesen tanácstalanokká válunk. Először összeomlunk, padlót fogunk, aztán szép lassan magunkhoz térünk, megerősödünk, végül erőszakosakká, ha kell durvává és érzéketlenekké válunk, hogy megmutassuk a világnak az akarat mindenre képes. Hisz mindig eljön a holnap, és mindig van miért újra kezdeni.

fotorcreatedjjj_2.jpg

Tovább

Tüllszoknyás táncosok lepték el a Margit hidat

Pas de bridge - Táncolj a hídon!

Mindig is imádtam táncolni, kislányént még én is balerinának készültem. Bár végül nem lett belőlem egy Maja Pliszeckaja, a balerinák és a táncosok tökéletessége mind a mai napig elvarázsol. Így nem volt kérdés, hogy én is kilátogatok április 29-én a Margit hídhoz, ahol néhány táncos lábú fiatal egy különleges flashmob keretében tisztelgett a tánc világnapja előtt.

13103320_1236643393020136_7046855846501285605_n.jpg

Tovább

Találkozz a Marie Claire Filmnapok szépséges Hősnőivel!

Három magyar színésznő, akik külföldön is szédítő karriert futottak be

Gábor Zsazsa óta nem volt világhírű magyar színésznőnk, ám ettől még akadnak páran, akik szép karriert futottak be határon innen és túl is, idegen nyelven játszva. Mi a titka Osvárt Andreának, Kerekes Vicának és Gryllus Dorkának?

osvart_andrea_maternity_blues.jpg

Tovább

Kislányaikkal teázó katona papák

Örök emlék egy pillanatfelvételen

Soha nem kellett megtapasztaljam, milyen lehet katona gyerekének lenni, édesapámat hadkötelezettség már nem terhelte, így édesanyám szemében szerencsére soha nem kellett azt a félelmet lássam, amit azok a nők éreznek, akiknek férjeiket a hadsereg szolgálatába hívják, és emiatt hátra hagyják családtagjaikat, életüket. Egy amerikai fotós, Vanessa Hicks veterán feleség úgy gondolta, hogy megerősíti a seregben szolgáló szülők és gyermekeik közti kötelékeket és örökre szóló emléket ad számukra.

571698b62200003600253eee.jpeg

Tovább

Sentiments Haute Couture 2016. tavasz/nyár

Selyemcukorkák ihlette mesés kollekció

Vannak színek melyek nélkül képtelenség elképzelni a tavaszt, játékos vonalvezetések, melyek minden nőt jobb kedvre derítenek és romantikus fazonok, amelyek minden korosztálynak tökéletesen állnak. A csábításhoz azonban a gyönyörű ruhán kívül kell még valami apróság, egy kis titokzatosság, egy csipet fűszer, valami édes íz. Jól tudja ezt Joó Batrix, a Sentiments Haute Couture tervezője, aki legújabb kollekciójával édessé varázsolja a nő külsejét és azonnali figyelemre csábítja a férfi tekintetét.

13020433_10154058043479720_809664177_n.jpg

Tovább

Szerezd be hazai sztárjaink kedvenceit!

Ónodi Eszter és Dukai Regina is megválik ruháitól

Csapj le a sztárok kedvenc gönceire! Néhány év kihagyás után visszatér a GLAMOUR Gardróbfrissítés, ahol fölöslegessé vált ruhadarabjaikkal olyan hírességek is támogatják a jótékonysági kezdeményezést, mint Ónodi Eszter, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Jakabos Zsuzsa, Dallos Bogi, Horányi Juli, Szekeres Adrien, Szilágyi Szilvi, valamint több ismert hazai tervező.

dukai_regi.jpg

Tovább

Megérkezett : HYDRABIO – Perfecteur SPF 30

Bőrgyógyászati ápolás a tökéletes bőrért

A vízhiányos bőr a tévhittel ellentétben nem egy bőrtípus, hanem a bőrnek egy állapota, amely bármely bőrtípusnál – normál, száraz és zsíros - kialakulhat. A vízhiányt okozhatja az életmód, a külső környezeti tényezők, de a nem megfelelő bőrápoló készítmények használata is.

fotorcreatedkhj.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása