Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Paez: egyszerűség, kreatív csavarral újragondolva

A Paez több, mint egy cipőmárka

2016. május 13. - Antalfy Krisztina

A Paez egy színtér, ahol a nemzeti hagyományok egyesülnek az újító szemlélettel, a minőség az egyediséggel, a tapasztalatok az inspirációkkal, így születik az Original Espadrilles. A Paez cipők Buenos Aires-ben születtek, az argentin alpargata típusú nemzeti lábbelik újragondolásából, és mára már az egész világot meghódították.

fotorcreatedfsdw.jpg

Tovább

Bőrrák vagy ártatlan anyajegy?

Vizsgáltasd ki magad még ma!

A melanomát, a bőrrák legagresszívebb formáját nehéz megfékezni, különösen akkor, ha már átterjedt egy másik testrészre. Ha azonban kezdeti stádiumában felfedezik, jól gyógyítható. A melanoma rosszindulatú daganat, mely a melanocitákban keletkezik: azokban a sejtekben, amelyek a bőr, a haj és a szem színét adó melanin pigmentet termelik, és az anyajegyekben koncentráltan találhatók.

_sim0272.jpg

Tovább

Így segíthetsz a Noé Állatotthon lakóin!

Imádnivalóak, és nagyon tudnak szeretni

Az Inecto Naturals a Noé Állatotthonnal együttműködve támogatja a jelenleg ott élő több mint 1100 állatot egy négy hónapon át tartó kampány keretében. Május 1. és augusztus 31-e között minden eladott Inecto Naturals termék után 7 Ft-ot a Noé Állatotthon kap, és az így összegyűlt támogatást az ott élő állatok etetésére, ellátására, éltének jobbá tételére tudják fordítani.

collage_photocat.jpg

Tovább

Egy hely, ahol bármi megtörténhet

Bubbles Stories

A Bubbles Magyarország első non-stop önkiszolgáló mosodahálózata, jelenleg 26 egységet üzemeltet országszerte. Erről eddig itthon kevesen tudtak, azonban a közösségi mosás, mint olyan már régóta ismert kezdeményezés a magyarok körében is. Hiszen kinek ne ugrana be egyből 2-3 ikonikus mosodában játszódó filmjelenet?

szennyes_1_exact726w.jpg

Tovább

Ilyen, amikor egy fotóról nem hiányoznak a színek!

New York City Balett 2016-2017 kampány

Nem vagyok profi fényképész, de imádok hobbi szinten fotózni. Bár rajongok a színekért, úgy vélem a túl sok szín zajossá teszi a megörökített pillanatot és elvonja a figyelmet a lényegről, elfedi a kép fontos mondanivalóját. Talán épp emiatt készítette a német fotós, Peter Lindbergh is a New York City Ballet 2016-2017-es kampányát fekete-fehérben.

new-york-city-ballet-2016-2017-campaign05.jpg

Tovább

Indul a visszaszámlálás, jön a TEZENIS nyár

Rita Ora a TEZENIS idei beachwear nagykövete

Rita Ora – a Tezenis 2015/16-os őszi/téli arca, a márka nagykövetének szerepében 2016 nyarán is visszatér! A díjnyertes londoni énekesnőt világszerte ünneplik - megkérdőjelezhetetlen, ikonikus stílusáért legalább annyira, mint zenéjéért, hiszen Rita valódi trendteremtő!

fotorcreatedfsdf_3.jpg

Tovább

Programajánló/ Nem csak a húszéveseké a világ!

Indul a MAHART Passnave zenés-vacsorás sétahajójárata

Végre végérvényesen is jön a jó idő, és ilyenkor tobzódik a főváros a jobbnál jobb programokban. A napfényes Budapestet átszelő Duna kiváló forrása ezeknek az eseményeknek, hiszen nincs is jobb annál, mint lágyan ringatózni Európa második leghosszabb folyóján. Egészítsük ki még ezt remek zenével, étellel, itallal és egy olyan programmal, ahol Budapest legszebb folyóparti látványosságait tekinthetjük meg.

fotorcreatedsdsa_2.jpg

Tovább

Sztárok, luxusautók és egy csokornyi bokréta

Így ünnepelt a Wallis Motor Pest!

Annak örömére, ha egy újonnan emelt épület falai elérik azt a legnagyobb magasságot, ahol már megkezdődhet a tetőszerkezet elhelyezése, az épület dolgozói és persze annak megrendelői megtartják a hagyományos Bokréta ünnepséget. Így tett a Wallis Motor Pest Kft. is, amelynek legújabb beruházása, az épülő BMW és MINI márkakereskedés a legmagasabb pontjához érkezett. A BMW alakú bokréta felvonásán a Wallis nagykövetei is részt vettek. Wolf Kati, Aryee Claudia Tücsi, Schiffer Miklós, Rakonczai Imre és Harsányi Levente is együtt ünnepelték ezt a mérföldkövet a Wallis vezetőségével, és Csisztu Zsuzsával, az esemény háziasszonyával. Nagy megtiszteltetésnek éreztem, hogy én is részt vehettem a nagy napon.

fotorcreatedh.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása