Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A cipő, ami a te gardróbodból sem hiányozhat

2016. június 05. - Antalfy Krisztina

Nőnek születtem, így a génjeimből kifolyólag imádom a cipőket, képtelen vagyok ellenállni nekik, legyen szó lapos, magas, pántos, vagy egyszerű belebújós fazonról. Ilyenkor a forró nyári hónapokban persze inkább az egyszerűbb, kényelmes darabokat preferálom, amihez nem kell túl sok kiegészítő, mert önmagukban is tökéletesen feldobják a szettemet, legyen szó sortról, maxi ruháról, vagy farmerról.

bgm6gguncpf.jpg

Tovább

5 felejthetetlen idézet Mohamed Alitól

Pénteken, 74 éves korában elhunyt a legendás bokszoló, Muhammad Ali (74) – jelentette be Bob Gunnell, a család szóvivője az NBC News-nak. A világhírű bokszlegenda nem csaupán elismert sportember, de fáradhatatlan polgárjogi harcos is volt, ezáltal sokak példaképévé vált. Az alábbiakban elhoztam néhány idézetet, melyek mára örök érvényű szállóigévé váltak.

de085955f8db9204d1c5437c28efe504.jpgKép

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

Néha én is nagyon elveszettnek érzem magam, hiába a sok motiváló idézet, okoskodó életvezetési tréner, boldogságra sarkalló író, meg ehhez hasonló, a gondtalan öröm nem jön parancsra, főleg, ha rossz passzban, sőt pocsék időszakban vagy. Bár nem úgy tűnik, azért láttam már én is esőt, sőt mindent elsöprő cunamit. Ilyenkor én sem vagyok vicces, kedves és vidám, ilyenkor az én számból sem fakad mindig rózsaszirom, legfeljebb néhány szilánkok és tövis, aminek következtében épp azokat bántom meg, akiket szeretek.

fotorcreatedcsad.jpg

Tovább

Kiderült kik indulnak a jövő héti Nemzeti Regattán

Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja

A Nemzeti Regatta június 2-án megrendezett nagyszabású budapesti sajtótájékoztatóján mindenre fény derült: kisorsolták, hogy a csapatok mely hajókkal, és mikor startolnak majd a futamokon. Amatőr vitorlásverseny révén a sajtó képviselőit stílusosan, és a hangulat fokozása érdekében a Vígadó térről induló hajón fogadta többek között a Balatoni Hajózási Zrt vezérigazgatója, Kollár József, illetve a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke, Dr. Kollár Lajos. Kiss Ádám a Nagyon Balaton projektvezetője arról mesélt a sajtótájékoztatón, hogy a verseny mellett milyen fantasztikus programokat kínálnak azoknak a családoknak, akik érdeklődve kísérik figyelemmel a nagy hajrát.

vitorlas.jpg

Tovább

Íme az INTIMISSIMI “TENEGEREK KINCSE” kollekciója

Az Intimissimi új kollekciója a mély, kék tenger inspirálta, egy horizontra irányuló tekintet, és a Nap víz tetején csillogó tükörképe nyomán született. A "Víztükör" fehérnemű vonal inspirációja a fodrozódó hullámoktól, kavicsoktól és kagylóktól származik.

fotorcreated_29.jpg

Tovább

Ilyen idén a kötött menyasszony

Süel Knitted Bride

Amikor behunyom a szemem gyakran elképzelem az esküvőmet, éteri csönd, lágy szellő, egzotikus virágok illata, hófehér homok a talpam alatt és a türkizkék tenger mellettem. A városi dzsungeltől távol, egy eldugott szigetről álmodozok, persze ahány ara, annyi szokás. Valójában mindegy is, hogy egy zajos bár tetőteraszán, elegáns kastélyszálló udvarán, vagy épp egy kis falu melletti réten szeretnéd kimondani a boldogító igent, a legfontosabb a megfelelő ruha kiválasztása, hogy a nagy nap valóban emlékezetes legyen.

13244601_990236237739511_3016200119159852054_n.jpg

Tovább

Ötféle sör, amit nem szabad kihagyni a hétvégén

Holnap kezdődik az Utolsó Sörfesztivál a Budai Várban

Több mint kétszáz főzetet kell végigkóstolnia annak, aki minden sörfajtát kipróbálna az Utolsó Sörfesztiválon a Budai Várban. Akik szeretik a kihívásokat, ne tántorodjanak el a nagy számok hallatán, azok viszont, akik szeretnék megismerni a kínálat legjavát, feltétlenül meg kell kóstolniuk a soron következő nedűket!

sorfesztival_plakat.jpg

Tovább

Hétköznapi fiatalok a NUDE by NUBU kampányában

A NUDE by NUBU, a NUBU almárkája urbánus és fiatalos darabokat kínál a NUBU stílusjegyeivel, egyszerű szabásvonalakkal, jó minőségű anyagokból, a hordahtóságot tartva szem előtt. Az új kollekciót a letisztultság, az abszolút természetesség ihlette, mind anyagok, mind színek tekintetében. Ezt a koncepciót tükrözi a kollekcióhoz készült kampány is: a márka profi modellek helyett hétköznapi fiatalokat választott a fotózáshoz, akik önként jelentkeztek a NUBU felhívására.

nude_by_nubu_4.png

Tovább

Wildpastel 2016. tavaszi-nyári kollekció

2016 SS Etno

Divatbloggerként számtalan magyar tervezőt van szerencsém személyesen is ismerni, amit nagy áldásnak érzek, hisz mindig is imádtam a divatot, így nagy öröm számomra, amikor hírt adhatok az adott magyar divattervező legújabb kollekciójáról. Az alábbi posztban Tóth Cecília Tünde és Garamvölgyi Eszter által alapított wildpastel márka 2016 tavaszi-nyári kollekcióját hoztam el számodra, mely idén a mesés kelet jellegzetes mintáiból merítette az inspirációt.

4130.jpg

Tovább

Teszt // Májusi Pixibox

Jöhet a nyár!

Szeretem a szépség dobozokat, de teljes őszintén leszek, eddig nem voltam egy Pixibox rajongó, egészen addig, amíg ki nem nyitottam a májusi csomagot. Szinte nem is hittem a szememnek, hogy mennyire tele volt jobbnál-jobb magas minőségi termékkel. Ha eddig nem rendelted be, utólag mindenképp kattanj rá és ahogy lehet, szerezd meg, mert most tényleg nagyon megéri. De nézzük is át gyorsan miket találtam benne!

img_8370.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása