Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Érkezik KATTI ZOÓB Divatház szabadtéri nagybemutatója

2016. augusztus 19. - Antalfy Krisztina

A hagyomány folytatódik

A kifinomult balatonfüredi világ igazi nyárvégi kulturális hagyományává vált a KATTI ZOÓB Divatház éves szabadtéri nagybemutatója, amely idén harmadik alkalommal került megrendezésre az ikonikus Anna Grand Hotel varázslatos hangulatú parkjában.

10599625_576664392442163_2627837779437108640_n.jpg

Tovább

Vigyázz, kész, szelfizz és nyerj!

Számtalan jobbnál jobb szelfit tárolsz a telefonodban? Ne rejtegesd őket tovább! Mutasd meg a világnak az igazi reggeli arcodat, a kedvenc edzős képedet, a legmókásabb csoportfotódat vagy a legjobban sikerült sötétben készült szelfidet és nyerj egy Samsung Galaxy S7 edge okostelefont, vagy egyéb értékes Samsung ajándékokat!

morningfie1.jpg

Tovább

Közeledik a MAGENTA ősz a gardróbod felé

Patinás kollekcióval nyitja az új szezont kedvenc magyar brand-ünk, a Magenta. A tervezőt, Dankó Ágnest minden bizonnyal a letűnt korok arisztokrata múzsái csókolták homlokon. A legújabb darabok ugyanis fenséges stílusban öltöttek testet! Ez a nemes egyszerűség minket is megfertőzött!

magenta2016osz_27.jpg

Tovább

Chanel Le Lift // A Krém-Olaj, ami egyszerűen kell!

A Chanel Le Lift Krém-Olaj egy új, ultra kényelmes öregedésgátló termék, mely regenerálja a nagyon száraz, érett arcbőrt. Központban a célzott regenerálás. Erősíti a bőr barrier funkcióját, használatával a bőr feszesebb és simább lesz. Gazdag, kényelmes textúra, olajos véghatás nélkül. fotorcreated_180.jpgKép1/2/3/4

Tovább

5 izgalmas szépségápolási trend

Strobing, kontúrozás, multimasking, layering, striping. Öt kifejezés, amelyet mostanában igen sűrűn hallhatunk, ha szépségápolásról van szó. Mit is jelentenek pontosan ezek az idegen nyelvű kifejezések és mit kell tennünk, ha szeretnénk elsajátítani ezeket a technikákat? Istenes Kata, az AVON bőrápolási szakértője és Szabó Doris, az AVON sminkmestere segít nekünk most ebben.

fotorcreated_46.jpg

Tovább

Testápolás várandósan? Így csináld!

Egész életünk során nem megyünk keresztül ilyen rövid idő alatt annyi testi változáson, mint a várandósság hónapjai alatt! A kiegyensúlyozott babaváráshoz nagyban hozzájárul, ha testünkhöz pozitívan viszonyulva, jól érezzük magunkat a bőrünkben! Ebben segítenek az alábbi tippek!

pregnancy.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása