Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett Brazília hamisítatlan íze

2016. augusztus 27. - Antalfy Krisztina

Brazíliában a kávé a mindennapok szerves részét képezi: egy idegen szívélyes üdvözléséhez, a helyi kávézókban a csevegéshez, vagy éppen az üzleti ügyek megtárgyalásához mind hozzátartozik. A brazil-portugál nyelvben a „cafezinho”, azaz a „kávécska” már-már az „üdvözöljük” szó szinonimája, hiszen ha valaki belép egy brazil otthonba vagy irodába, azonnal megkínálják kávéval – és e csodálatos italba belekortyolva pillanatok alatt közelebb kerülnek egymáshoz az emberek. Éppen ezért a Nespresso szakértői a gazdag, színpompás és élénk brazil kávékultúra ihletével alkották meg a Cafezinho do Brasil őrleményt, ezt az egyedi és erőteljes Limited Edition Grand Cru keveréket.

29238853815_a9d1793c6e_z.jpg

Tovább

ÚJ // M.A.C Studio Fix Collection

A M·A·C Studio Fix ezúttal két új termékkel erősíti repertoárját. A M·A·C STUDIO FIX Perfecting púdereket backstage-ben tesztelték, pro minőségűek, és kifejezetten könnyed, smink fixálására készültek. A sheer fedéssel, tápláló összetevőkkel, must-have termék a kezdőknek és a haladóknak egyaránt.

unspecified_6.jpg

Tovább

ÚJ // M.A.C „It’s a Strike!” Collection

Irány a bowling pálya a M.A.C „It’s a Strike!” kollekciójával! Ősztől rúzsok és cremesheen glass szájfények széles választékát találod majd, méghozzá vörösbe mártva! Ha ezekkel az élénk színű szemhéjpúderekkel és fluidline tusokkal vagy felszerelkezve, mindenki a Te csapatodban akar majd játszani.

unspecified_5.jpg

Tovább

Így élesz bársonyos és ápolt az arcbőröd!

Tudjuk, hogy nehéz megtalálni a tökéletes arcápoló termékeket, hiszen nagyon sok elvárásnak kell megfelelniük: hidratáljon, ugyanakkor ne hagyjon zsíros érzetet maga után, legyen diszkrét, ugyanakkor kellemes illata, ha szükséges, akkor ránctalanításban is segítsen, és persze legyen pénztárcabarát. A lengyel Lirene márka erre a komplex kérdésre kínálja arckrémeit és a piacon újdonságnak számító micellás arclemosó gélt – mindezt igen kedvező áron!

fotorcreated_53.jpg

Tovább

Fedezd fel a Re Profumo "AQVE" kollekcióját!

Hosszú hétvége Velencében

Ismerd meg a Re Profumo legújabb három gráciáját, a mindennapi hedonizmus és dekadencia könnyed hírnökeit! A Madisonban úgy tartják, hogy az igazán jó parfümök olyanok, mint Ariadné fonala: kivezetnek bennünket a hétköznapok labirintusából. Ünneppé válik a leghétfőbb hétfő és csomagolunk: már kora reggel egy megmagyarázhatatlanul csábító utazásra indulunk – akárcsak Fluvio Fronzoni író, akit minden illat-ínyenchez hasonlóan az orránál fogva vezettek az illatok „Re Profumo” című könyve megírása közben.

o_40823.jpg

Tovább

10 tuti fehér nadrágos összeállítás

Így is viselheted!

Az ősz már itt van a sarkon, észre sem vesszük, és máris ballonkabátban, meg meleg sálban indulunk ismét útnak otthonról. A forró napok elmúlásával azonban nem jelenti azt, hogy még így augusztus végéhez közeledve nem viselhetnénk valami igazán nyáriasat. Az alábbi posztban elhoztam neked tíz remek összeállítást, melynek főszereplője egy örök alapdarab, a fehér nadrág, ami mindenkinek remekül áll, csak megfelelően kell kombinálni.

fotorcreated_50.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

ÚJ // MAC Star Trek Collection

Bevallom neked őszintén, soha nem voltam egy nagy Star Trek rajongó, és sokakkal ellentétben nem vártam izgatottan a világszerte oly népszerű sci-fi sorozat legújabb részét, de a MAC most mégis tett róla, hogy felfigyeljek az Enterprise különleges szereplői által inspirált smink kollekciójára.

fewf.jpg

Tovább

Szépülj szállodában, ahogy még sosem tetted!

Wellness a város közepén

Aphrodité köztudottan a szerelem és a szépség istennője, aki gyönyörű külseje és örök fiatalsága miatt került be a köztudatba. Mit mondhatnék? Szerencsés csaj, én azonban meg sem közelítem őt, főleg azokon a hosszú és stresszes napokon, amikor annyi időm sincs, hogy magamra dobjak egy kis sminket, a szépítő, kényeztető kezelésről meg már nem is beszélve. Így nagy öröm volt számomra, hogy a múlt héten sikerült eljussak egy Aphrodité kezelésre a Danubius Szállodába.

fotorcreated_51.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása