Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lukéj Gabi 2016/17 ősz-tél

2016. szeptember 18. - Antalfy Krisztina

Álmodj valami igazán merészet!

Végre megérkezett Lukéj Gabi legújabb kollekciója, mely az elegancia és az örök nőiesség világába kalauzol minket. A Dream Collection a gyönyörű csipke, az örök klasszikus bársony anyagokkal és a múltat idéző szabásvonalakkal tökéletesen meghúzza a határvonalat a visszafogott szépség és az ördögi csábító között. A ruhákról készült fotósorozat szerintem imádnivaló lett, így már elnézegetni is egy valódi élmény.

ra34a2391.jpg

Tovább

Harkodetty 2016/17 ősz-tél

INDEPENDENT kollekció

Harkodetty 2016-17-es őszi/téli kollekciója a női lélek sokrétűségét, függetlenségét hivatott tükrözni. Megjelenik benne a bájos kislánytól kezdve a pedáns, precíz nőn keresztül a csábító démon is. A kollekció három szekcióra oszlik: pasztell minimalista, sötétkék határozott elegancia és csábító fekete szatén rojtokkal díszítve.

harkodetty_kampany_resize.jpg

 

Tovább

Celeni 2016. őszi-téli kollekció

Amikor először ellátogattam Cselényi Eszterhez, egy csodás, klasszikusan elegáns kollekció fogadott a szalonjában. Már akkor tudtam, hogy nőies és a hétköznapokba is könnyedén beilleszthető ruhakölteményei és kiegészítői nagy kedvenceim lesznek a későbbiekben is. És valóban, a tavaszi darabok után 2016-os őszi-téli kollekciója is azonnal belopta magát a szívembe.

13718515_1014251268643474_1413520576559738904_n.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

Nekem valamiért mindig könnyebben megy a megújulás szeptemberben, mint januárban. Talán mert év elején szinte mindig kötelező megváltozni, új bakancslistával előállni és olyan fogadalmakat tenni, amit addig sem tudtunk betartani. Ősszel viszont nincs rajtunk ez a kötelező nyomás, így nyugodtan, megfontoltan vághatunk bele az új évszakba. Ilyenkor könnyebben meg a szortírozás, a ruhatáruk felújítása, a külsőnk átalakítása és a lehulló falevelekkel együtt talán egyszerűbb összeseperni a gondjainkat és helyre tenni a dolgokat ott legbelül a lelkünkben is.

fotorcreated_80.jpg

Tovább

Ismerd meg az AVON Nutra Effects testápoló családját!

A tegnapi nap folyamán a AVON sajtótájékoztatóján jártam, ahol megismerkedhettem a neves kozmetikai márka testápolási palettájának egy új családjával, a Nutra Effects testápolókkal. Ezeknek a finom, kellemes termékek különlegessége az olyan természetben előforduló összetevőkben rejlik, mint a chia mag vagy a mandulaolaj. Az ígéret szerint megadják a bőrnek mindazt a gondoskodást, amire annak a mindennapok során szüksége lehet. Kipróbáltam és nem csalódtam!

20160915_004.jpg

Tovább

Slow Age // Lassítsd le az időt még ma!

Mikor beszélgettél utoljára a barátnőddel személyesen? Mikor volt időd egy jót ebédelni hétköznap? Sajnos az évek során megállíthatatlanul felgyorsult az életünk, és miután nem akarunk lemaradni, mi is pörgünk, rohanunk, kapkodunk egész nap. Ennek következtében nincs időnk semmire, a stressz pedig életünk részévé vált. Emiatt állandóan ingerültek vagyunk, szorongunk, depressziósokká válunk, és bizony hamarabb megöregszünk. Ha úgy érzed, nálad is eljött az idő a változásra, tedd meg az első apró lépést, lassulj le és tegyél végre önmagadért!

photocat_8.jpg

Tovább

Jön a 4. Kürtőskalács Fesztivál

Október második hétvégéjén a hagyományokhoz hűen ismét kürtőskalács illat lengi be a Vajdahunyadvárát, ugyanis jön a 4. Kürtőskalács Fesztivál. Lázár Chef ennek örömére Tóth Andit, Lábas Vikit, Fenyvesi Zolit és Mujahid Zolit avatta be a kürtőskalács-készítés rejtelmeibe. Az idei Kürtősfeszt különlegessége, hogy a Nagy Közös Sütés résztvevői megrajzolják Magyarország kürtőskalács térképét, valamint a megsütött kürtőskalácsok egy részéből elkészítik Lázár Chef-fel az ország kürtőskalács tortáját. 

kurtoskalacs_8.jpg

Tovább

Fogadj örökbe, és tiéd az álom lakás 9 €/éj áron!

Egészen újszerű online kampányba kezdett az Erste Bank az Airbnb-vel karöltve az Illatos úti Ebtelep kutyáinak megmentésére. Első lépésként megkerestek három Airbnb-n szereplő budapesti lakás tulajdonosát, és édes, árva kutyusok fotóval módosították a hirdetések profiljával, mintha a kiskutyák máris elfoglalták volna új otthonukat.

dog2.png

Tovább

Most szépségdobozzal segíthetsz a beteg gyermekeken

Egyedülálló beauty box-szal debütált az Arena Plaza

A szépséggel most gyógyítani is lehet! Az eddigi legkülönlegesebb szépségdobozt mutatta be az Arena Plaza és az InStyle magazin: az új beauty box-szal nemcsak izgalmas újdonságokra tehetünk szert, de nemes célt is támogathatunk. A dobozok megvásárlásával a Csodalámpa Alapítványt segítjük, akik súlyosan beteg kisgyermekek álmait váltják valóra. A dobozokat szeptember 30-ig szerezhetjük be az Arena Plazában.

unspecified.png

Tovább
süti beállítások módosítása