Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

MAC Liptensity kollekció

2016. október 08. - Antalfy Krisztina

24 vadonatúj árnyalat

A Liptensity Lipstick kollekció a színek határait feszegeti. A tetrakrom-látó, Maureen Seaberg szakértelmével – aki az átlagember számára láthatatlan, 100 millió féle színt tud megkülönböztetni – a M·A·C egy kivételes, 24 árnyalatból álló, extrém, hihetetlen intenzitású színskálát kreált, a forradalmi High-Frequency Tetrachromatic Pigments technológia segítségével.

mac_liptensitygroup001.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot!

Bármennyire is élveztem az elmúlt meleg őszi napokat, a ködös reggelek és hűvös nappalok már éreztetik velünk, hogy végérvényesen beköszöntött a valódi ősz. A hűvösebb napokat pedig csak két módon tehetjük kellemesebbé. Vagy bekuckózunk a jó meleg ágyba, a puha takaró alá, egy csésze forró csokival a kezünkben és kizárjuk a világot, vagy sapkát húzunk a fejünkre, és nyakunkba vesszük a várost, hogy kiélvezzük a lehulló falevelek időszakát.

fotorcreated_94.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Boldog 10. születésnapot Nespresso!

Tíz éve, 2006-ban nyitotta meg kapuit az első magyarországi Nespresso Boutique Budapesten, az Andrássy úton. Az üzlet alapterülete akkor még kevesebb, mint fele volt a jelenleginek, és mindössze két kávéspecialista várta az érdeklődőket a pultok mögött. A növekvő népszerűségnek köszönhetően a Nespresso az elmúlt 10 évben folyamatosan bővítette üzlethálózatát, hogy a vásárlók megtapasztalhassák a márka által kínált magas színvonalú kiszolgálást.

nespresso-pillanat---zsda_30132646766_o.jpg

Tovább

10 tuti kockás inspiráció őszre

Zsúfolt napokon vagyok túl, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. A napok jönnek mennek, én pedig csak kapkodom a fejem. Hihetetlen, hogy míg az egyik nap olyan mint egy rossz álom, és valódi átoknak tűnik, addig a másik végtelenül elkényeztet, és igazi áldás minden benne töltött idő. Ilyen napokon én is boldogabb vagyok, jobban értékelem az élet apró dolgait és örömmel veszem elő kedvenc kockás ruhadarabjaimat is. Nem tudom miért, de a puha kockás sálakban, pulóverekben és poncsókban sokkal jobban érzem magam, mint a komor fekete ruhákban. Az alábbi posztban hoztam is néhány kockás inspirációt, ami remélem Neked is tetszeni fog.

fotorcreatedpi_2.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Carmen, Aida, Traviata az Allee kifutóján

Operamesék Divathetek 

Világhírű operák inspirálták az Allee Bevásárlóközpont Operamesék a kifutón Divathetek idei rendezvénysorozatát. Az etióp királylány, a spanyol cigánylány vagy éppen Cso-cso-szán is megjelenik a nagyszabású és ingyen látogatható divatshowkban, ahol modellek, táncosok formálják meg a jól ismert szerepeket és mutatják be a legújabb őszi kollekciókat.

fotorcreated_93.jpg

 

Tovább

Novemberi AVON újdonságok

A karácsony még ugyan oly távolinak tűnik, az AVON azonban már most ünnepi lázban ég. Régi visszatérő kedvencekkel, különleges ünnepi kiadásokkal és téli fűszeres, gyümölcsös, kényeztető illatkombinációkkal kecsegtet a novemberi katalógus. Így akár már most elkezdhetjük gyűjtögetni az ötleteinket ahhoz, hogy mivel lepjük meg szeretteinket a fa alatt.

fotorcreated_89.jpg

Tovább

Nézz be a premier előtti Cannes-i filmsikerekbe!

Less be az I. Európai Art Mozi Nap programjába!

Október 9-én 34 ország több mint ezer művészmozijában szerveznek filmes eseményeket az I. Európai Art Mozi Nap keretében. A nemzetközi kezdeményezéshez a magyar művészmozik is csatlakoznak, a hazai program három friss, díjnyertes európai filmre fókuszál.

erettsegi_plakat.jpg

Tovább

Vagány őszi smink az ARTISTRY-től

Futurisztikus hangulat, fényes textúrák, merész színek és egy csipetnyi glamúr: a fémes hatású, drámai smink az új szezon meghatározó trendje. Az új ARTISTRY Metallic Luxe sminkkollekcióval és SATINIQUE Hajolaj szérummal a kifutók világát idézhetjük meg a mindennapokban is.

r4er.jpg

Tovább

Epres Panni új oldalát mutatja meg a kifutón

Novemberben újra itt az év divateseménye: 8. Marie Claire Fashion Days

Epres Panninak egyszerűen minden jól áll, legyen sötét vagy világos ruha, romantikus vagy szexi, hosszú vagy rövid. A gyönyörű modell, ahogy minden évben, idén is kifutóra lép a 8. Marie Claire Fashion Daysen november 11–13. között a Várkert Bazárban. Panni minden bizonnyal most is elkápráztat majd mindenkit, de hogy mit visel, legyen meglepetés.

mc_ep_25.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása