Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

LUKÉJ GABI legelső divatbemutatóján jártam

2016. október 16. - Antalfy Krisztina

Tegnap este azt hiszem én voltam a legboldogabb nő a Boscolo szállodában, ugyanis díszvendégként én is részt vehettem Lukéj Gabi élete legelső divatbemutatóján jártam. A gyönyörű divattervező személyes jó barátom, így nem volt kérdés, hogy ott a helyem. 

fotorcreated_188.jpg

Tovább

Íme az első E N I H O R N férfi táska kollekció

A könnyed elegancia hétköznapjai és hétvégi kalandjai

Életünknek fontos részét képezi az utazás. Akár új élmények szerzése iránti vágy vagy épp a munka vezérel minket, ilyenkor kiemelkedő szerepet kap a kényelem, amely segít abban, hogy csak a lényegre koncentrálhassunk. Ha utazótáskánk - ideális partnerként - a praktikumot a stílusos eleganciával is társítja, még több szépséget hozhat a kalandozás. 

fotorcreatedfesd.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Te mennyire ismered az immunrendszered?

Van még mit tanulni az immunerősítésről!

Őszinte leszek, sajnos nem vagyok egy túlzottan egészségtudatos ember, amit persze ősszel meg is érzek, hisz legyengült immunrendszerem miatt gyakran megfázok és napokig ágynak esek az influenzás időszakban. A múlt héten azonban részt vettem a Zewa® sajtóeseményén, ahol neves szakértők - többek között Dr. Gyarmati Andrea - hívták fel a figyelmünket arra, hogy mennyire fontos a vitaminpótlás, az egészséges táplálkozás, na meg az immunerősítők szedése, amivel már megelőzhetjük a bajt. Ám mindez nem elég - derült ki az Ipsos és a Zewa® legfrissebb közös reprezentatív kutatásából -, hiszen a vírusok, fertőzések száma ezek mellett is magas a magyar családokban!

fotorcreateddd_4.jpgKép1/2/3

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

Egy tökéletes világban a dolgok úgy alakulnának, ahogy azt elképzeltük, és mindent megkapnánk, amit csak szeretnénk. Na de ki akar tökéletes világban élni, ahol egy csettintésre megkapunk mindent, ahol a gyümölcs éretten terem már a fán, ahol nincs tél, csak ragyogó napsütés? Én bizony nem, mert egy ilyen világban nincs vágyakozás és megszűnnek az álmok. Én viszont szeretem a dolgok apró tökéletlenségeit, pedig én is vágyom a jobbra, az idő múlását, holott én is imádtam a felhőtlen gyerekkort, és azt sem bánom, hogy a célok eléréséhez le kell küzdenünk az akadályokat, mert hiszem, hogy csak így tanulunk és fejlődünk, ami nélkül pedig olyan értelmetlenné válna az életünk.

fotorcreateddd_6.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Cipőmániások figyelem! – Aréna Stílustitkok Workshop

Főszerepben a lábbelik

„Add a megfelelő cipőt egy nő lábára, és meghódítja a világot!” – mondta Marilyn Monroe, és milyen igaza volt! Egy stílusos topánban sokkal magabiztosabbak vagyunk. Ha Te is odavagy a cipőkért, és alig várod, hogy felfedezd a legújabb trendeket, október 20-án az Arena Plazában a helyed! A Stílustitkok Workshopon Orosz Barbara vezetésével megmutatjuk a legfrissebb cipődivatot, segítünk, hogyan válaszd ki a tökéletes fazont, és szó lesz arról is, mit árul el rólad a kedvenc lábbelid!burgundi.jpg

Tovább

Megsérültél? Akkor állj át a sötét oldalra?

Star Wars figurás sebtapasz a Hansaplattól

Könnyedén eldöntheted, hogy a sötét oldalra állsz vagy a lázadókat, esetleg a Jediket erősíted. Ha nem bírsz várni decemberig, a Zsivány egyes bemutatójáig, akkor van egy jó hírünk: a Hansaplast idén előrukkolt a Star Wars figurás sebtapaszokkal.

fotorcreated_99.jpg

Tovább

Úgy érintsen, mint ahogy a selyem simogatja a bőröd!

Mert ez jár nekem

A Hollywoodi filmekben és az újságok címlapjain minden nő gyönyörű.  Mindig tökéletes az alakjuk, frissen fodrászolt a hajuk, gyönyörű a sminkjük, és persze egyetlen felesleges szőrszál sincs rajtuk. Valljuk be, bármilyen korúak is legyünk, mi nők nagyon sokszor a médiában látott szépségideálokhoz hasonlítjuk magunkat. Folyamatosan arra vágyunk, hogy nekünk is hozzájuk hasonlóan tökéletes alakunk, frizuránk és bőrünk legyen. S miután ez legtöbbünk számára elérhetetlen álom, ez egyenes út az örök boldogtalansághoz.

fotorcreatedee_1.jpgKép1/2/3

Tovább

Érzéki és elegáns – akár csak Te

Metálos fény, szatén és csipke… A Women’secret már elkezdte a készülődést az év legragyogóbb hónapjára! Idén karácsonykor és szilveszterkor nem kérdés, miben tündöklünk: a márka legújabb, limitált kiadású karácsonyi kollekciója egyszerre testesíti meg az érzékiséget, az eleganciát és a kifinomultságot, kombinálva a megszokott kényelemmel.

ws2.jpg

Tovább

10 tuti szőrme mellény a hideg napokra

Úgy gondolom a mai borús, esős nap után megérdemeljük, hogy egy kicsit feltöltődjünk néhány igazán inspiráló képkockával. A napokban felfedeztem, hogy van egy örök darab a gardróbomban, ami régi, nagy kedvencem és legnagyobb örömömre az idei őszi-téli szezon egyik elengedhetetlen alapdarabja. Amellett, hogy nagyon praktikus, végtelenül kombinálható, a jól megválasztott ruhával és kiegészítővel hihetetlenül nőiessé tudja varázsolni a külsőnket.

fotorcreated_95.jpg

Kép1/2/3/4

Tovább

Örömautózás a Hungaroringen

Az Örömautózás nevű eseményt négy versenyző hívta életre Kiss Ági és Laboncz Katalin navigátorok, Stróbl Balázs, egykori rallye versenyző, valamint akkori navigátora Szilassy Arnold. Az évek alatt, mint egy erős négyesfogat vitték előre a rendezvényt, így mára az élet több területről is csatlakoztak hozzájuk szervezők, kiállítók és autóztatók - pályaautó és rallye versenyzők mellett, motoros klubok és egész napos program várja a gyerekeket és családjukat a Hungaroringre.

10429293_656650464439299_9257766317592215_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása