Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Hozd ki a legtöbbet a városodból is!

2016. október 29. - Antalfy Krisztina

Három szürke falfelületet szépített meg Budapesten a Royal vodka

 A Royal vodka, Magyarország piacvezető vodkája 2016-ban három szürke betonfelületet tett színesebbé a Színes Város projekt szervezésében, a Boráros téren, a Petőfi-híd pesti lábazatánál és a VII. Kazinczy utcában. A harmadik projekt, a Kazinczy utcánál található tűzfal design-ját 3 terv közül, a közönség szavazata alapján választották ki, és adták át ünnepélyesen.

img_2413.jpg

Tovább

Könyv // Marilynne Robinson: Lila

Egy szokatlan szerelem története Amerika egyik legjobb regényírójától

Marilynne Robinson: Lila Lila Dahlt egy kérdés foglalkoztatja: miért történnek a dolgok úgy, ahogy történnek? Lila nem ismeri a szüleit, egy Doll nevű nő neveli fel, aki valószínűleg elrabolta őt a családjától. Később egy bordélyházba kerül, de onnan is el tud szabadulni: a magányt találja a túlélés egyedüli lehetőségének. Egy nap egy Gilead nevű város határában talál menedéket egy lakatlan kunyhóban, és nemsokára megismerkedik a kisváros idős özvegy lelkészével. Vajon két mélyen magányos ember között létre tud-e jönni valódi találkozás?

8f9f3c083063093c48f3f54db2b1dc6f.jpgKép

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

Sok-sok éven át nem szabtam határt az együttérzésnek, empátiám, gondoskodásom mások felé, olykor vadidegenek irányában is igen magas szintű volt, így elkerülhetetlen volt, hogy rám találjanak azok a bizonyos barátbőrbe bújt energia vámpírok. Már első kedves szavukra, édes mosolyukra megnyíltam, és ott segítettem, amiben csak tudtam. Ám, idővel azt vettem észre, hogy érzelmileg kimerültem, elfáradtam, dühössé és ingerülté váltam. Ekkor eldöntöttem, vagy folytatom ezt az értelmetlen folyamatot másokért, vagy megálljt parancsolok, és végre önmagamért cselekszek. Persze ezt követően sok barátnak hitt embert elveszítettem, de tudtam, hogy a saját harcát mindenkinek önmagának kell megvívnia.

fotorcreated_114.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Felejtsd el a garbót, itt a Sisley!

Az idő múlásával egyvalami biztos és elkerülhetetlen, az öregedés. A férfiak szerencsések ebből a szempontból, hisz ők olyanok, mint a jó bor, a kor előre haladtával talán még vonzóbbá és sármosabbá válnak. De mi nők, akkor vagyunk a legkívánatosabbak, ha fiatalok, vagy legalább is fiatalosak maradunk. És mivel mindannyiunkban van egy egészséges hiúság, megpróbáljuk megállítani, lelassítani a ráncok kialakulásának folyamatát. Emiatt számtalan csodaszerrel ápoljuk az arcbőrünket, szemkörnyékünket, kézfejünket, de néha egyvalamiről megfeledkezünk. Mi a helyzet a nyakunkkal?

fotorcreatedggd.jpg

Kép1/2/3

Tovább

Könyv: Hópelyhek a válladon

Mit tennél, ha a látszólag tökéletes életed ellenére úgy éreznéd, hogy elfogy körülötted a levegő? Ha egyszer csak ráébrednél, hogy egészen másra vágysz? Arlene egy nap úgy dönt, elhagyja szerető férjét, és kislányával új életet kezd abban a kisvárosban, ahol gyermekéveit töltötte. Amikor megismeri Haydent, azt is megérti, mi hiányzott neki eddig: a férfi fenekestül felforgatja a mindennapjait, pillanatok alatt ő lesz számára a világ közepe.

14656361_1240921679263894_5819711199810109419_n.jpg

Tovább

Harisnyák az éjsötét romantika és ragyogás jegyében

Calzedonia Fall Winter Collection 2016-17.

Dark Romance, Urban Street, és Glitter: a Calzedonia 2016/2017-es Őszi/Téli kollekciójának három meghatározó trendje. Most már biztos, a harisnya visszatért: minden menő ruhatár kötelező eleme, kiegészítő, mely még tökéletesebbé teszi a megjelenésünket.

fotorcreatedcddsf.jpg

Tovább

Alexandra Vajda 2016 őszi/téli kollekció

Kortárs divat, prémium minőségben

Az Andrássy úti Enzo Capo Luxury Apartmentsben mutatták be Alexandra Vajda2016 őszi/téli kollekcióját. A fiatal stylist-divattervezőtől már védjegynek számít a klasszikus fekete-fehér színkombináció, ám most pirossal, türkizzel és ekrüvel egészített ki a tökéletes harmóniát.

image1.JPG

Tovább

Idén visszatér a játéktermek aranykora

Szabaduló Szobák Éjszakája 2016

2016. november 18. és 20. között lesz látogatható a fővárosban az Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás. A rendezvény Magyarországon műfajában a legnagyobb lesz, bemutatva az elmúlt évtizedek legnépszerűbb játéktermi gépeit. A látogatókat körülbelül 200 gép, köztük egy Star Wars tematikus sarok és a világ legnagyobb flippere, a Hercules várja majd.

fotorcreatedsss_5.jpgKép1/2/3

Tovább

Megjelent a Twin Peaks titkos története!

Lehet, hogy a baglyok nem azok, amiknek látszanak…

A Twin Peaks egy legenda. David Lynch és Mark Frost tévétörténeti jelentőségű sorozata (25 évvel ezelőtt) arról szólt, hogy egy amerikai, középkorú, kisvárosi apa évekig szexuálisan molesztálja, majd megöli gimnazista korú lányát. Vagy mégis valami más volt a lényeg?

giphy_21.gif

Tovább

Igazi dívákkal érkezik a 8. Marie Claire Fashion Days

Nyolcadik alkalommal rendezik meg Budapesten a nagyszabású, háromnapos divathétvégét, a Marie Claire Fashion Dayst november 11–13. között a Várkert Bazárban. Az egyedülálló eseményt a hagyományokhoz hűen péntek este egy szakmai nap nyitja, amelyen hazai hírességek vezetik fel az ország legtehetségesebb tervezőinek 2017-es tavaszi–nyári kollekcióit.

marie-claire-fashion-days-2016_4_680x480_1.png

Tovább
süti beállítások módosítása