Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új // MISS SPORTY 100% Rock Kollekció

Szépség, ahogy még nem tapasztaltad

2016. november 06. - Antalfy Krisztina

Figyelj csak: most valami fantasztikusan klasszat mutatok neked, a szemfestés olyan formáját, amit még nem láttál! Ez az új, dögös Miss Sporty kollekció nem a hercegnőknek készült, hanem belevaló csajoknak, akik felvállalják lázadó énjüket, ami mindegyikünkben ott lakozik. Az új kollekcióval olyan életteli és gyönyörű sminket varázsolhatsz magadnak, amilyen még soha nem volt ezelőtt. Vad és csodás módja, hogy megmutasd a világnak a benned lakozó rocksztárt!

12537-160420-misssporty-rocks-prshot_pr-02.jpg

 

Tovább

Mondj Igent, és váltsd valóra az álmaid!

Teszt // Giorgio Armani Sí

Az elmúlt évek során számtalan parfümöt kipróbáltam már, de egészen idáig valahogy még nem találtam rá igazira, amitől magabiztosabbnak, vonzóbbnak érzem magam és összességében, ami úgy én vagyok. Voltak persze kisebb-nagyobb szerelmeim, de a nagy ő továbbra is váratott magára, mígnem egy késő nyári estén szembe jött velem Giorgio Armani Sí illata. Számomra ez az illat, ami tökéletessé teszi az elegáns összeállításaimat és emlékezetessé varázsolja a boldog pillanatokat.

14295446_1108786682491998_784253550711537664_n.jpg

Tovább

Óceáni hulladékból cipő? Szenzációs ötlet!

Különleges futball mezek és futócipőj

Az Adidas már korábban csatlakozott az óceánokba kerülő műanyagszemét ellen küzdő Parley for the Oceans kezdeményezéshez. Az együttműködés eredményeként most két legendás futball klub, a Bayern München és a Real Madrid mezeit, valamint az UltraBOOST Uncaged futócipő modellt is elkészítették az óceánokból kihalászott műanyag hulladékból. Ez csupán az első lépések egyike volt: a márka hosszú távú céljai között szerepel, hogy kizárólag újrahasznosított műanyagot használjanak gyártásnál. 

parley_alonso_water_pr_02.jpg

Tovább

ÚJ // Miss Sporty WONDER SMOOTH & METAL kollekció

Ezek nem szokványos smink termékek…

BANG! Ünnepeljük együtt a minden csajban ott rejtőző szupernőt! Megérkezett a Miss Sporty új kollekciója – ami segít felszabadítani a bennünk rejtőző szupererőt és megannyi sziporkázó csillogást hoz túlvilági színeivel életünkbe: a tökéletes kombináció, ha szakítani akarsz a szokványos kinézettel. Ez a hihetetlen szupererő nem ér véget a színek kavalkádjánál…ez a merész kettős úgy ápolja ajkaid, mint semmi más és körmeid úgy tündökölnek vele, mint az értékes fémbevonat. De most komolyan, kinek kell egy szuperhős, ha neked a sminkedben rejlik az ereje?!15171126_10154886317409391_5249697350325995828_n.jpgKép

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

Az életet nem túlélni, hanem megélni kell, szokták mondani. Na de mi van azokon a napokon, amikor még az ágyból sincs erőnk kikelni, amikor képtelenek vagyunk mosolyogni, felöltözni és elhagyni a lakást? Mindenki másmilyennek látja a világot, amiben élünk, de abban mindannyian egyformák vagyunk, hogy az életünk elvárásokból, rutinból és mindennapos feladatokból áll. De nem mindegy, hogy ezeket a teendőket, váratlan szituációkat akadályként, vagy csak egy megoldandó kihívásként éljük meg!

fotorcreated_121.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Új nagykövetet választott a CND Nail Lounge

Tóth Vera:"A körömápolás számomra igazi rituálé"

Új forgalmazóval nyitotta meg impozáns márkaboltját az amerikai CND professzionális körömlakk gyártó cég Budapest belvárosában. A márka haza nagykövetének a kiváló énekesnőt, Tóth Verát választották.

cnd_toth_vera_4.jpg

Tovább

Láttad már RitaOraXTezenis kapszula kollekcióját?

Minden darab egyedi, akárcsak Te

Rita Ora, a Tezenis 2015/16-os őszi/téli kollekciójának arca és a 2016-os nyár nagykövete, mostantól még szorosabb együttműködést ápol a márkával. A brit énekes-stílusikon már nemcsak modellje a márkának: egy exkluzív kollekció tervezőjeként tér vissza az új szezonban.

rita_foto17.jpeg

Tovább

Te ismered az 50-es évek divatját?

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar. Az egykori Haggenmacher palota ad otthont hétvégente a főváros egyik legnagyobb klubjának, melynek belső terei gyakorlatilag korhű milliőként fogadták az 50-es évek magyarországi divatját bemutató showt.unnamedr.jpg

Tovább

Olajozottan az egészséges szépségért

Visszavonhatatlanul itt az ősz, túl vagyunk az óra visszaállítását is, senki sem ment meg bennünket a hosszú sötét délutánoktól, estéktől és a gyakori nyirkos, szeles időjárástól sem. És a helyzet ugyebár egyelőre csak fokozódik, hiszen közeleg a tél. Szervezetünk még próbál gazdálkodni a nyári „feltöltésből”, ha elegendő napfénnyel, hidratálással, gyümölccsel, zöldséggel, rostban gazdag táplálékkal láttuk el, egy ideig még kitart.

olajozottan_egeszseges_szepseg_3.jpg

Tovább

Balsai Móni modellként a kifutón

Balsai Móni színművésznő mindenevő, ha divatról van szó. Néha szeret igazán nőies ruhákat viselni, máskor inkább a lazább összeállításokra szavaz, de egy biztos: mindig stílusos. Móni november 11-én új szerepben mutatkozik be, ugyanis a 8. Marie Claire Fashion Daysen Oláh Zsigmond különleges outfitjében lép kifutóra.

balsai_moni_2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása