Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A ruha, mely nem hiányozhat idén a karácsonyfa mellől

2016. november 13. - Antalfy Krisztina

Pontosabban Rólad...

Ismered már a világhírű Twinset olasz divatmárkát? Nem nagyon? Akkor itt az ideje, hogy mielőbb ellátogass a márka Fashion Streeten található üzletébe, ahol már elérhető a limitált darabszámú Karácsonyi Kapszulakollekció, ami telis-tele van csodás, nőies darabokkal, sok csipkével, némi fodorral, és mindez egy leheletnyi szexisséggel megfűszerezve.  

unnamedws.jpg

Tovább

Így lehet a várandósság időszak a legszebb

Interjú Esküdt Judittal, a Sentiments Divatház menedzserével

Egy kisbaba érkezése mindig felhőtlen örömet  hoz egy család életében. A leendő anyuka alig várja, hogy kerekedni kezdjen a pocakja, hogy elkészüljenek az első ultrahang felvételek, és innentől fogva már csak a benne fejlődő apró kis csoda köti le a figyelmét. Azonban ez az időszak nem csak a plusz kilókról, a szükséges vizsgálatokról, na meg a légző gyakorlatok elsajátításáról kéne szóljon, a várandósság ugyanis a szépet még szebbé teszi, főleg, ha ezt az időszakot Joó Beatrix mesés Kismama Couture ruháiban éljük meg.

14686430_10154574992099720_1741267947_n.jpg

Tovább

#MannequinChallenge a Marie Claire Fashion Daysen

A 2010-es planking és a két évvel ezelőtti ice bucket challenge után itt az új őrület, a mannequin challenge. Az első hazai próbababa-videó a 8. Marie Claire Fashion Days nyitóestjén, a kifutóra lépés előtti pillanatokban született az esemény backstage-ében.

15032165_10153805207682493_5852544083180079779_n.jpg

Tovább

Különleges szerepben Balsai Móni

Dívák a kifutón: Óriási siker a Marie Claire Fashion Days nyitónapján

Klasszikus balett és a finom erotika egyaránt jelen volt a 8. Marie Claire Fasion Days nyitónapján a Várkert Bazárban a kifutón. Slow motion látvánnyal a háttérben olyan hírességek segítettek megismerkedni a 2017-es tavaszi–nyári divattrendekkel, mint Epres Panni, Balsai Móni, Hámori Gabriella, Trokán Nóra, Aleszja Popova, Kurta Niké, Petrik Andrea és Apáti Bence.

08_zigi_04.jpg

Tovább

Tennessee whiskey Pop Up Bar nyílt Budapest szívében

„Welcome to Lynchburg”

Idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját a Jack Daniel lepárlóüzem. A mérföldkőnek számító születésnap alkalmából világszerte számos meglepetéssel készülnek a márka rajongóinak.  Budapesten, a Szervita téren néhány hete megnyílt Jack Daniel’s 150 Pop Up Bar egy szelet Lynchburg-öt varázsol a belváros szívébe, ahol bepillanthatunk a lepárlóüzem mindennapjaiba, a whiskey készítés folyamatába, de akár limitált kiadású, különleges italokat is megkóstolhatunk.

mr_jack.jpg

Tovább

Zséda most megosztja veled a szerelem képletét

Zséda 4 év után elkészítette új stúdióalbumát. A magyar könnyűzene meghatározó előadója, a többszörös Fonogram-, eMeRTon-, és Artisjus-díjas énekesnő hatodik nagylemeze a „Kémia” címet viseli: 15 dallal igazán sokszínű és kidolgozott zenei anyag született. Egy igazi szerelmeslemez.

scs_2089_2.jpg

Tovább

Teszt // Veet Sensitive Precision készülék

A selymesen puha bőrért

Idejét sem tudom mióta használok szőrtelenítőket, talán minden azzal a ’97-es, nyár esti sétával, és azzal a falatnyi rövidnadrággal kezdődött. Kezdetben csak borotvát használtam, majd jöttek a gyanták és az epiláló készülékek, de valójában egyikkel sem voltam 100%-ban elégedett. Az utóbbi időben azonban szemet vetettem a Veet újdonságára, a Sensitive Precision Elektromos trimmelő és szőrvágó készülékére, mely a szőreltávolítást- és formázást hivatott elősegíteni, melyről már olvashattál itt a blogon.

14485058_1217535438302663_9123432194351429288_n.jpg

Tovább

Változtasd meg az életed 1 nap alatt!

Tudás – Ráébredés – Útmutatás – Megoldás

"Megalkottam egy félévente megrendezésre kerülő feltöltő, önfejlesztő, pozitív hangvételű napot az embereknek, hogy a körülöttünk élő példaképektől, mesterektől, tanítóktól, sikeres üzletemberektől, és a szakmájukban kiemelkedőt nyújtó személyektől élőben tanulhassunk, és általuk motiválódhassunk, ezáltal egy jobb, és szebb életet teremtve magunknak. Ez egy EGYEDÜLÁLLÓ ÉS különleges kezdeményezés, óriási lehetőség az embereknek!"
(Fenyő Iván)

feny_konferencia.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása