Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Smink // Max Factor #myEpicLook

2016. december 10. - Antalfy Krisztina

Már alig két hét és tényleg beköszönt a várva várt karácsony. Sokan ebben az időszakban szerzik be az asztalra való finomságokat, míg mások a karácsonyfa alá próbálják megtalálni a tökéletes meglepetéseket szeretteik számára. Én viszont most egy olyan sminket hoztam el számodra, ami szerintem tökéletes megállja a helyét akár december 24-én is, szenteste.

15251777_1144110182304895_8759513077805744128_n.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten

Értékeljük a pillanatot!

December 9-ét mutat a naptár az asztalomon, azt hiszem kijelenthetjük, a tél már nem csak közeleg, hanem meg is érkezett. Az idő egyre szelesebb, egyre ridegebb , tele hosszúra nyúló estékkel, és nehezen induló reggelekkel. Ilyenkor a kelleténél is fáradékonyabbak, lehangoltabb vagyok, amikor nincs sok kedvem kimozdulni otthonról, és ha tehetném a jó meleg ágyban, vagy legalább is pizsiben maradnék egész nap.

fotorcreated_155.jpgKép1/2/3/4

Tovább

7 év után új lemezt készített SZEKERES ADRIEN

Nagyon szeretem a hangját, legelőször még az Unisex együttes énekesnőjeként figyeltem fel rá, és azóta újra és újra bearanyozza hangjával a mindennapjaimat. Hét hosszú évet kellett várjak, hogy Szekres Adrien új albummal jelentkezzen. 2016 telét bearanyozza a november 23-án kiadott „Megállók” című lemez, melyen a pop dalok mellett operaáriákat is hallhatunk. December 15-én pedig a csodálatos hangú énekesnő egy ünnepi koncertre invitálja a rajongóit az Avilai Szent Teréz Templomba.

6-1600.jpg

Tovább

Már árulják a jegyeket A sötét ötven árnyalatára

Nem egészen két hónap múlva mutatják be A sötét ötven árnyalatát, de Amerikában már lehet jegyet rendelni rá. Ez nem véletlen: az előző rész, A szürke ötven árnyalata tavaly elővételi rekordot döntött, tehát most is számítani lehet rá, hogy a film már jóval a bemutató előtt a költségei többszörösét fogja kitermelni. 048ab7d7c87ede684f8ad136b79e146e.jpg

Tovább

Teszt // Calvin Klein DEEP EUPHORIA

Már a reklám alapján felfigyeltem a CK divatház legújabb parfümjére, mely a kampányból úgy tűnt nagyon erős, füstös, buja és végtelenül dögös illat, így nagyon vártam, hogy élőben is beleszippanthassak végre. Bár nem ez lesz a legelső illat, amit reggelente magamra fújok indulás előtt, de tetszik. Nagyon bejön, ahogy a pézsma, pacsuli eljátszik a bőrömön, amit a szívjegyek - rózsa és az arab jázmin – tesznek lágyabbá, nőiesebbé.

photocat_10.jpg

Tovább

Így készítsd fel autódat a zord téli hidegre!

Az autó téli felkészítése 8 lépésben

Így december derekán egyre hidegebb az idő, hajnalban pedig már kemény fagyok is vannak. Nagyon fontos, hogy az autónkat felkészítsük ezekre az állapotokra, mert különben kellemetlen meglepetések érhetnek minket. A nem megfelelő műszaki állapotban lévő gépjárművünkkel a latyakos, jeges utakon akár balesetveszélybe is kerülhetünk. A szakértő most abban segít nekünk, hogy mikre érdemes leginkább odafigyelnünk, hogy könnyen vegyük a téli akadályokat!

430e5ea4df827786e64b540e5c10a984.jpgKép

Tovább

Valószerűbb lesz új Jurassic World

Hatalmas sikert aratott a Jurassic World (1,67 milliárd dollárt hozott a mozipénztárakban), néhány kritikus azonban kényesen húzogatta az orrát, mondván, túl sok a számítógépes trükk benne. Nos, a folytatásra valószínűleg nem lehet majd ilyen panasz: az új rendező, J. A. Bajona ugyanis realisztikusabb megközelítést ígér, azaz ritkábban kéri majd a számítógép segítségét.

maxresdefault-6.jpg

Tovább

Ezért lett mutáns nő az új múmia

Az eddigi múmiafilmekben jobbára enyhén oszlásnak indult, gyolcsba tekert férfiak alakították az ősi egyiptomi rémet, az új, Tom Cruise főszereplésével készült A múmia azonban teljesen más megközelítést alkalmaz. Alex Kurtzman rendező eredetileg szintén férfit képzelt el múmiaként, az X-Men-filmek hatására azonban úgy döntött, hogy inkább mutáns nő lesz az új rém.

15267850_1287121504641757_5543231074866585118_n.jpg

Tovább

Budapesten az exkluzív olasz ékszer-világmárka

A FOPE Gioielli exkluzív olasz ékszer-világmárka megérkezett Budapestre is. A különleges és egyedi ékrszereket egy nem mindennapi gálaest keretén belül mutatták be a Monis Jewelry belvárosi szalonjában. Az eseményre kétszeres kardvívó olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron is elfogadta a meghívást, aki kedvesével, Szántó Bettivel élete karikagyűrűjét is a Monis Jewelry kínálatából választotta ki.monis_4.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása