Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Boldog Új Évet!

2016. december 31. - Antalfy Krisztina

Mit is írhatnék így az év utolsó napján? Tiszta szívből kívánok Neked Boldog Békés Szeretetben Gazdag Áldásos Új Évet! Egyúttal szeretném megköszönni az egész éves figyelmed, azt hogy nap, mint nap ellátogattál ebben az évben is a blogra, hogy örömmel vetted a reggeli szösszeneteimet, hogy tetszettek az Insta pillanataim és fáradtságot nem kímélve elolvasod a posztjaimat. Kívánom, hogy váljon valóra minden álmod 2017-ben is!

fotorcreated_195.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten

Értékeljük a pillanatot!

Számtalan apró képből áll össze az életünk, pici puzzle darabokból, amiket kirakva talán egyszer megtaláljuk a céljainkat. Amikor nagyváradi kislányként verset mondtam a karácsonyi ünnepségen, román nyelven olvastam a legszebb meséket, még fogalmam sem volt, hogy egyszer itt fogok ülni Pesten, és a tánc helyett végül az írás lesz a mindenem. Nem láttam előre a jövőmet, de tudtam, hogy csak akkor leszek jó helyen, ha megyek az érzéseim után.

fotorcreated_205.jpgKép1/2/3/4

Tovább

10 dolog, amit egyedül is jó csinálni

Szinglin, de nem magányosan…

Ki mondta, hogy a remek dolgokat csak párban, vagy csapatban lehet véghez vinni? Bár igaz, hogy mi nők valahogy mindent többed magunkkal szeretünk csinálni, azért vannak olyan tevékenységek, amik tök egyedül is jól működnek. A szingliknek egy jó film, egy finom ebéd, vagy egy hétvégi nagybevásárlás legalább annyira lehet szórakoztató, mint a szerelmespároknak.

10 dolog, amit egyedül is jó csinálni

Persze nem azt mondom, hogy holnaptól kapcsold ki a mobilod a barátaidnak, és hagyd otthon a pasidat, de igen is vannak olyan tevékenységek, amikhez nincs szükségünk társaságra.

1. Olvasni

Olvasni

2. Kedvenc zenénkre bulizni

Táncolni

3.Vásárolni

Shopping

4. Filmmaratont tartani

5. Forrócsokizni

 Forrócsoki

6. Habfürdőzni

Habfürdő

7. Borozgatni

Borozás

8. Nagyokat enni

Kajálás

9. Sportolni

Torna

10. Boldognak lenni

Boldogság

nevtelen_3_80.pngKépek:
giphy.com

Zséda a kisfiát is jótékonyságra tanítja

Bár decemberben különösen pörgősen telnek a napok Zséda számára, a jótékonysági eseményekre mindig szakít időt. Nemrég részt vett az Út a Mosolyért Alapítvány jótékonysági Adventjén a Bazilikánál, hogy személyesen is segítse a Heim Pál Gyermekkórház lélegeztetési osztályát támogató adománygyűjtést. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány közelmúltban megrendezett Világnapján pedig koncertet is adott. fotokredit_schumy_csaba.jpgFotókredit - Schumy Csaba

Tovább

Így karácsonyoztam 2016-ban

Insta pillanatok az ünnepi hétvégémről

Először nem akartam a két ünnep között blogolni, de nekem az írás kikapcsolódás, így nem tudtam megállni, hogy ha már bekapcsoltam a laptopom, ne írjak pár sort a karácsonyi készülődésről. Aki követi a Facebook oldalam, már biztosan tudja rólam, hogy nagyon szeretek mindent, ami a karácsonnyal kapcsolatos. A szüleimmel ellentétben én már ősz végére fellelkesülök, és nagyon izgatottan készülődök az ünnepekre. Ebbe persze beletartozik az ajándékok kitalálása, a tavalyi dekorációk előkeresése, a menü kitalálása, a csomagolás, na meg a karácsonyfa feldíszítése.  

fotorcreated_191.jpg

Tovább

Na, pont ezért lesz valaki blogger…

…és végül az is marad

Esett, szél volt, én meg hatalmas késésben voltam, persze így jár az ember lánya, ha egyszerre újságíró, blogger és még más területen is dolgozik – mindig rohan. De nem panaszkodok, sőt, egy rohanós nap végén engem mindig feltölt lelkileg és testileg, ha részt vehetek egy olyan örömteli, családias hangulatú sajtótájékoztatón, amit a Happy Family szokott tartani bloggerei számára.fotorcreated_189.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása