Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Döbbenet, hogy néz ki ez a 61 éves modell

2017. január 18. - Antalfy Krisztina

Mindig irigykedve nézem a gyönyörű, fiatal fürdőruha modelleket, akik a divatkampányok képein káprázatosa, és persze tökéletesen néznek ki. Így szinte üdítő látvány egy igazi, hús vér nőt látni, aki profi szépségeket meghazudtolva pózol a kamera előtt, arról nem is beszélve, hogy a hölgy már 61 éves. 

60.jpg

Yazemeenah Rossi  - aki mellesleg 2 unkával büszkélkedhet - bebizonyítja nekünk, hogy nem kell sok ahhoz, hogy valaki hatvan fölött is csinos, fiatalos legyen.

60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-90.jpg

Yazemeenah  azt mondja, nincs semmi különleges titka fiatalságának megőrzésére. Még akkor elkezdett bio ételeket fogyasztani, mielőtt az divatba jött volna, bőrét természetes olajokkal ápolja.

yazemeenah-rossi-391582.jpg

„Sosem ettem előre feldolgozott, fagyasztott, mikrózott, vagy alacsony zsírtartalmú ételeket!” – osztja meg a világgal.

60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-3.jpg60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-11.jpg60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-8.jpgTovábbi képek:
@yazemeenah


 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7012136077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása