Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten

2017. január 27. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Mindenkinek jár egy kis boldogság. Ezt megtalálhatjuk a reggeli kávé illatában, a kisgyermekünk elkapott mosolyában, a hajnali város ébredésében, vagy épp nagymamánk süteményének ízében. Gyakran ugyanis nem kell óriási célokat kitűznünk magunk elé, hogy érezzük a boldogságot. Nincs szükségünk újabb mobilra, nagyobb autóra, méregdrága ruhára, vagy márkajelzésre, egyszerűen csak fordítsunk elég időt a hétköznapi dolgokra. A boldogság ugyanis nem egy tárgy, amit elérünk egyszer, ha keményen dolgozunk, hanem egy csodás állapot, amit minden nap felfedezhetünk a minket körülvevő világban.

fotorcreated_257.jpgKép1/2/3/4

Persze, könnyű ezt mondani, de hiszem, ha megtanuljuk értékelni mindazt amink van, és harmóniába kerülünk önmagunkkal, akkor sokkal fogékonyabbak leszünk a világ szépségeire, és előbb meglátják, mi az, ami igazán boldogsággal töltheti fel testünket és lelkünket. Ezek persze lehetnek múlékony, instant pillanatok, de amíg dobog a szívünk, ezek az apró dolgok visznek át a holnapba.

♥ Hétfő

fotorcreated_252.jpgKép

♥ Kedd

fotorcreated_253.jpgKép

♥ Szerda

fotorcreated_254.jpgKép

♥ Csütörtök

fotorcreated_255.jpgKép

♥ Péntek

fotorcreated_256.jpgKép

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2912163239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása