Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Online Shopping Nőnapra

2017. február 28. - Antalfy Krisztina

…ha már unod a virágokat

Lassan minden üzlet – legyen az webes vagy offline – nőnapi lázban ég. Ahova csak nézünk virágok, és bonbonok mindenhol, és bár mindig nagyra értékelem a gyönyörű virágcsokrokat, ma már jobban preferálom a „tartósabb” ajándékokat. Ezért a meglepetés varázsa helyett – na meg időhiány miatt - inkább kezembe veszem az irányítást, és felszabadulok az internetre, ahol általában mindig meg is találom azt, amit igazán szeretnék. Egy ilyen netes szörfözés közben bukkantam rá a Fashion Plus Női ruha webáruház, ami annyira bevált, hogy úgy gondoltam készítek róla egy bejegyzést, hogy te is megismerd ennek a remek csajos kis oldalnak a kínálatát.

giphy_49.gif

Tovább

Na kérem, pont ilyen egy inspiráló kampány

Az Én szépségem, az Én döntésem!

Egyszerűen imádom a Dove legújabb kampányát. Így nem kis izgalommal vettem részt a kozmetikai márka legújabb sajtóeseményén, ahol megtudhattam, hogy a cég számára még mindig a nők inspirálása, motiválása és igényeik szem előtt tartása a legfontosabb. Ennek érdekében nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a valódi nők szépségére, magabiztosságára és elégedettségére. Az új kampány megismerésén kívül három erős, és nagyon vicces nővel is volt szerencsém találkozni, akik saját tapasztalataikat, illetve világszemléletüket hallhattam #azEnSzepsegem témával kapcsolatban.

dove-166.jpg

Tovább

Na, pont ezért vártam a Tavaszt! És Te?

Viszlát hosszú, hideg tél!

Szöszke kislány korom óta mindig is szerettem a tavaszt, annak minden illatával, színével és hangulatával. Imádom ahogy kivirágzik a természet, hogy a nyitott ablakokon beáramlik a friss levegő, hogy minden reggel a házunk melletti fenyőfán csicseregnek a madarak, hogy virágot ültethetek a kiszürkült kertünkbe és még órákig sorolhatnám, hogy miért épp ez az évszak áll a legközelebb a szívemhez. De lássuk, vajon milyen szépségek is vannak márciustól májusig?

Tavasz

Tovább

Between 2017 tavasz/nyár

Crash collection

A kollekció egy része alapvetően maszkulin, illetve unisex szabásvonalak mentén  jött létre, amelyek sziluettje, vagy bizonyos részletei akár a múltba is visszanyúlnak. Minden darabra jellemző azonban a legnőiesebb stílusjegyek ezzel együtt történő alkalmazása, anyaghasználatára pedig kizárólag a finom textíliák.

ss17_btwn_campaing_1.jpg

Tovább

OUTFIT // Flower Desire Dress

Pár nappal ezelőtt rendeltem ezt a gyönyörű sötétkék virágos ruhát a StarShinerS oldaláról. A héten ugyanis szükségem vol egy igazán egyedi, mégis nőies ruhára, amivel kitűnhetek az unalomig hordott szürke ruhák tömegéből, ugyakkor ami mégis én vagyok, nem túl sok, nem túl extrém, mégis feltűnést kelt egy megbeszélésen. Ez az elő tavaszias szettem, innentől pedig remélem már csak ilyen és ehhez hasonló ruhákat tudok majd befotózni a blogon.

fotorcreated_334.jpg

Tovább

Rita Ora bemutatja a Tezenis új, Miami Melltartóját

A Tezenis, a legcoolabb fehérnemű márka arca ismét Rita Ora lett.

A legendás énekes csillag most a legújabb basic fehérnemű kampányhoz és a MIAMI melltartóhoz adja a nevét: A csipke MIAMI egy merevítős, elöl alacsonyan záródó, félszivacsos balkonett fazonú melltartó, mely természetes megjelenést biztosít.

5d4_0567_print.jpg

Tovább

Eljött a Te időd! Így válsz szupergyorsan szupernővé!

Az alábbi posztban nem szépségápolásról, kozmetikai kezelésről, vagy csodákat ígérő fogyasztó szerekről lesz szó, hanem az online ruhavásárlás előnyeiről, melynek keretein belül bemuatatom számodra egyik legnagyobb kedvencemet, a StarShinerS webshopját, melynek gyönyörű kínálata az online térnek köszönhetően már itthon is elérhetővé vált. Az itt található ruháknak köszönhetően pedig nem csupán egyedivé és nőiessé válsz, de végre az lehetsz, aki akarsz, és végre kiléphetsz a téli unalom beskatulyázott szürkeségéből.

7345133bbeffbc9c1255255314202442.jpg

Tovább

Ünnepeld Te is a Női Újévet!

Már jócskán beléptünk a 2017-es évbe, de a magyar nőknek valójában csak most kezdődik az év, hiszen mindeddig a 2016-os fizetésünkért dolgoztak. Most az Elle Magazin kezdeményezésére tucatnyi híresség és üzletember kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy a #nőiújév sajnos csak február 24-én kezdődik. Közösen azonban tehetünk ez ellen!

n_i_j_v_winkler_n_ra.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása