Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Te szereted ha gömbölyű?

2017. február 13. - Antalfy Krisztina

Divatirányzatok ide vagy oda, a formás női mell – legyen  dús, vagy szerényen gömbölyded – semmit nem veszít jelentőségéből: mindig is a nőiség szimbóluma volt és az is marad. Kevés nő elégedett vele, a férfiak annál inkább… Akár elégedettek vagyunk melleinkkel, akár nem, legalább annyi gondoskodást érdemelnek, mint a többi testrészeink.

big_boobs_secretary_cam.jpgKép

Tovább

Ilyen egy valódi Pepsi Vloggerőpróba

Negyedik hete tart a 8 hétig zajló Pepsi Vloggerőpróba 4 hazai vlogger – Unfield, Goodlike, Szilva és I HaveNo Idea Hungary – közreműködésével, akik hétről hétre különböző feladatokban próbálhatják ki magukat az online közösség kíváncsi szemei előtt – mindezt pedig Buda Márton visszatérő személye foglalja keretbe. Kik ők, és miért számít kuriózumnak a jeges megmérettetés?

unspecified_17.jpg

Tovább

Arclifting szike nélkül az ebédszünetben

A klasszikus, szike segítségével végzett arclifting alternatívájaként bemutatott fókuszált ultrahanggal végzett bőrfeszesítő kezelés a bőrfiatalító eljárások új üdvöskéje. Számos közismert bőrgyógyász állítja, hogy a nem-invazív technológiák közt a HIFU (High Intensity Focused Ultrasonic) a leghatékonyabb módszer a bőr feszesítésére, a szemöldök emelésére, a ráncok csökkentésére, a toka és a nyak emelésére.

hifu_2.JPG

Tovább

BAFTA 2017 // Ruhamustra a vörös szőnyegről

Vasárnap este adták át Londonban a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA9 díjait, ahol kishazánk ismét reflektorfénybe került, hisz a legjobb idegen nyelvű film kategóriában a Saul fia nyert. De a díjeső mellett lássuk, hogy alakult a vörös szőnyeges ruhaverseny!

fotorcreated_291.jpgKép1/2/3

Tovább

Inspirációs világsztár a Papp László Sportarénában

Lisa Nichols: Mondj igent a változásra!

Áprilisban először tart előadást Magyarországon 'A Titok' című film sztárja, a New York Times nagy sikerű szerzője, a világ egyik legkeresettebb transzformációs trénere, Lisa Nichols.

lisa-nichols-2015-09-1024x684.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása