Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így is lehet ünnepelni a Valentin napot!

2017. február 14. - Antalfy Krisztina

Helló Szépség! Te hogy állsz a Valentin naphoz? Tisztában vagyok vele, hogy ez a nap évről évre felkavarja a kedélyeket, és élesen ketté osztja az embereket. Vannak, akik egy édes kis ünnepnek tartják, míg mások kifejezetten utálják. Persze igaz, hogy nem csupán ezen a napon kell bebizonyítanunk csillámporos szerelmünket kedvesünknek, de azért jól esik az ember pici lányának, ha a párunk néha megfűszerezi egy kis aprósággal, romantikus  semmisséggel az unalmas hétköznapokat.

fotorcreated_286.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Négy tipp: hogyan válasszunk bort Valentin-napkor?

Milyen bort válasszunk a Valentin-napi vacsora mellé? Hogyan válhatunk pillanatok alatt „borszakértővé”? Mire érdemes figyelni bor-étel párosításnál, hogy tökéletes legyen a romantikus vacsora? A Dubicz Borászat összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat, melyekkel elkápráztathatjuk kedvesünket Valentin-nap alkalmával, február 14-én.

fotorcreated_287.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Újra vemhes az elefántanya

Tortát kapott Asha, a negyedik születésnapját ünneplő elefántborjú

Különleges tortával köszöntötték az Állatkert munkatársai Ashát, a negyedik születésnapját ünneplő elefántborjút. Egyben bejelentették azt is, hogy Ashának hamarosan kistestvére fog születni. A következő kiselefánt a számítások szerint várhatóan késő ősszel jöhet a világra.

1524848_606899212697040_1649721833_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása