Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

7 tuti outfit a szürke hétköznapokra

2017. február 15. - Antalfy Krisztina

Klasszikus, kifinomult, elegáns, játékos vagy kényelmes megjelenés… Te melyiket szereted igazán? A Premier Outlet stylistja összeállított 7 tuti szettet, amelyet a hét bármely napján viselhetsz és felejthetetlenné varázsolhatod a megjelenésed a szürke hétköznapokon. A férfiakról sem feledkeztünk meg…

fotorcreated_288.jpgKép1/2/3

Valami vadság

A modern nő igazi királylánynak érezheti magát ebben az összeállításban. Az egymással harmonizáló árnyalatok, az arany és fekete az egész szettet jellegzetessé teszi. A szőrme egy olyan kifinomultságot sugároz, amely mellé bőven elegendőek a visszafogottabb kiegészítők.

 valami_vadsag.jpg

Modern elegancia

A modern nő ruhatárából nem hiányozhat olyan klasszikus alapdarab, mint a farmer. A blézer, masnis blúz és farmer kombinációja könnyed eleganciát sugároz. Egy piros árnyalatú borítéktáskával és egy vörös rúzzsal izgalmassá és egyedivé varázsolhatjuk a szettünket.

 modern_elegancia.jpg

Városi elegancia

A fekete és piros kombinációja nem csak erőt és vadságot, de egyfajta játékosságot is csempész minden szettbe. A feszes szabások és éles kontúrvonalak teszik felejthetetlenné a szetted. Kiegészítőnek mindenképp az arany és piros árnyalat dominanciáját ajánlja a stylist.

varosi_elegancia.jpg

Álmodni jó

Álmodjuk meg közösen a tökéletes péntek esti szettet! Az összeállításban a vezető árnyalatok nem is lehetnének mások, mint a vörös és a fekete. A vadító klasszikusok letisztult eleganciát sugallnak.

 almodni_jo.jpg

Csillámlány

Ezüstös csillogás, amelyben még jobban tündökölhetünk. A kényelem elsődleges szempont bármilyen alkalomról is legyen szó. Ezért is remek választás a most nagyon divatos rakott szoknya és bomber dzseki kombinációja.

 csillamlany.jpg

Nagyvárosi lüktetés

Ebben az összeállításban mind a kényelem, mind pedig az elegancia szerepet kapott. Az ing és hosszú ujjú pulóver kombinációval a laza hatás mellett a modern lüktetés sem maradhatott el. A piros színt a férfiak is bátran viselhetik.

 nagyvarosi_luktetes.jpg

Férfiasan tökéletes

Egy hangsúlyos kiegészítő is elég a kifinomult megjelenéshez, azonban ha több bőr textúrát csempészünk egy összeállításba egyszerre lehetünk sportosan lazák és elegánsak is. A bőrkesztyű és bőr öv kombinációval sosem nyúlhatunk mellé.

ferfiasan_tokeletes.jpg

Bátran használd a piros színt, hiszen egy-egy jól kiválasztott darabbal tökéletes megjelenést kölcsönözhetsz magadnak. Nem utolsó sorban a környezeted is értékelni fogja.

A legnépszerűbb világmárkák kínálatából, akár 70%-os kedvezményekkel pezsdíthetitek fel ruhatárotokat a Premier Outletben! Nyűgözd le környezeted!
nevtelen_3_93.pngTovábbi információ:
Premier Outlet

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6912263214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása