Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lenyűgöző ötvösmunka D&G módra

2017. február 02. - Antalfy Krisztina

Csipke-rózsa a la Dolce&Gabbana

A Dolce&Gabbana legújabb szemüveg-kollekcióját a szicíliai csipkeminta és a rózsadíszítés dominálja. A lenyűgöző ötvösmunkáról tanúskodó sorozat legtöbb kerete különleges, de hétköznap is hordható szemüveg, a kollekció csúcsdarabja viszont garantáltan minden tekintetet magára vonz. A rózsákkal és kristályokkal díszített modellből mindössze egyetlen darab érkezik hazánkba, amely februártól a budapesti Via Italia optikájában, a Trend Optika di Moda üzletben vásárolható meg.

d_g_flowers_lace-creative_1.jpg

Tovább

Róluk még sokat fogsz hallani – 3 sztár 30 alatt

A Glamour Women of the Year fiatal jelöltjei mesélnek tapasztalataikról

A Glamour Women of the Year idei jelöltjei között nagyon sok olyan fiatal nő van, aki még alig múlt húszéves, de máris hatalmas szakmai sikereket tudhat maga mögött. Elbűvölő személyiségük kivételes tehetséggel párosul, emiatt szavazták őket az olvasók a legjobb jelöltek közé. Közülük most Stahl Barbara, Karin Dragos, és Kurta Niké osztották meg gondolataikat a fiatalon sikeressé válás útjáról és esetleges nehézségeiről.

stahl_barbara.jpgStahl Barbara

Tovább

Neccharisnya divat, nem csak kurtizánoknak

Ha tetszik, ha nem, idén bizony újra divatba jön az oly rossz hírű necc harisnya. Bár már a 21. században élünk, sajnos még mindig sokan úgy vélik ez a darab – a vörös rúzshoz és a combcsizmához hasonlóan – túl olcsó, és csak kizárólag a feslett erkölcsű rossz lányok veszik fel. Pedig hidd el, egy jól megválasztott összeállítással neccharisnyát viselni csöppet sem közönséges.

photocat_34.jpgKép1/2/3

Tovább

Ez a fogyókúra, sikerre van ítélve!

A hideg hónapokban könnyen felcsúsznak a pluszkilók – és amilyen gyorsan megjelennek, olyan sokáig tart megszabadulni tőlük. Már ha egyáltalán sikerül. Nehezítő tényező, hogy sokkal jobban kívánjuk a nehezebb ételeket és genetikusan is be vagyunk programozva hidegben a tartalék zsírraktárok képzésére. Ráadásul a szabadtéri mozgásformák sem esnek jól, a zord körülmények közt nehezen vesszük rá magunkat a rendszeres futásra, kerékpározásra.

fotolia_9654643_xl1.jpg

Tovább

Most érdemes beugrani az Állatkertbe!

Nem látta meg az árnyékát a medve! Ez volt az eredménye a Fővárosi Állat- és Növénykertben február 2-án, csütörtökön megtartott medveárnyék-észlelésnek. A népi bölcsesség szerint ez arra utal, hogy a télies időjárás már nem tart sokáig, és hamarosan beköszönt a tavasz. 

6bc237b73deff177342e008dfdb9dfe4.jpgKép

Tovább

Magyarországra jönnek a világ legkeresettebb inspirációs előadói

Lisa Nichols, a világ egyik legismertebb transzformációs trénere, Marisa Peer, a hipnózis nagymestere és Jeffrey Allen lifecoach tízezer fős közönség előtt mutatkoznak be a Papp László Budapest Sportarénában. Mellettük Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup is inspirációs előadással készülnek a Wake-Up! Day-re.

unspecified2_2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása