Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Nicole Kidman édes kis hazugságai

2017. február 20. - Antalfy Krisztina

A várakozás ma este végre véget ér, ugyanis nemsokára Hatalmas kis hazugságok veszik kezdetét. Ne maradj le te sem a sorozatpremierről 20:00-tól az HBO-n, vagy tekintsd meg már most az HBO GO-n! De addig is, amíg lesz időd megnézni az első részt, fusd át Nicole Kidman új HBO-s sorozatához, a Big Little Lies- hoz készült fotósorozatát.

nicole-kidman-the-edit-february-2017-cover-photoshoot01.jpg

A képeket Yelena Yemchuk lőtte a színésznőről, melyek a The Edit magazin hasábjain jelentek meg.

the-edit-magazine-february-2017-nicole-kidman-by-yelena-yemchuk-1.jpgthe-edit-magazine-february-2017-nicole-kidman-by-yelena-yemchuk-2.jpgthe-edit-magazine-february-2017-nicole-kidman-by-yelena-yemchuk-4.jpgthe-edit-magazine-february-2017-nicole-kidman-by-yelena-yemchuk-3.jpgthe-edit-magazine-february-2017-nicole-kidman-by-yelena-yemchuk-5.jpgthe-edit-magazine-february-2017-nicole-kidman-by-yelena-yemchuk-6.jpgthe-edit-magazine-february-2017-nicole-kidman-by-yelena-yemchuk-7.jpgHatalmas kis hazugságok. Ma este kapcsolj az HBO-ra!

nevtelen_3_95.pngTovábbi információ:
HBO Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8612275149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása