Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

3+1 ruhadarab az enyhébb téli napokra

2017. február 24. - Antalfy Krisztina

Lassan, de biztosan közeledik a tél vége, és búcsút inthetünk a hideg, borús időjárásnak. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy a vastag télikabátot alazább, réteges öltözködésre cserélhetjük.A Premier Outlet stylistja 3+1 kötelező ruhadarabot gyűjtött össze, hogy mit viseljünk az enyhébb téli napokon.

fotorcreated_332.jpg

A télikabátot szép fokozatosan felváltja a lezserebb, derékig érő bőr-, velúrkabát, bomberdzseki, vagy mellény. A gardrób mélyéről előkerülhet a vékonyabb farmer.A bélelt csizmát pedig lecserélhetjük egy divatos bokacsizmára, hosszúszárú velúrcsizmára.

Öltözködjünk rétegesen!

Lássuk, hogy mely darabokat érdemes beszereznünk a nagy téli árzuhanások ideje alatt, hogy az enyhébb téli napokon is divatosak maradjunk.

#1 Bőrdzseki

A bőrdzseki minden gardrób elengedhetetlen kelléke, egy igazi jolly joker. Rétegezzükegy mellénnyel, oversize kardigánnal, vagy poncsóval. Nyugodtan választhatunk műbőr vagy hasított bőr darabot, továbbra is nagyon trendi mind a kettő.

s_l_sk.png

#2 Szőrmemellény

A szőrmemellény nem csak praktikus, hanem divatos is. Ha szeretnénk elkerülni a legendássá vált Szex és New York jelenetet, akkor mindenképpen egy műszőrme mellény mellett tegyük le a voksunkat. A tél végi szeszélyes időjárás tökéletes kiegészítője lehet.

giphy_48.gif

#3 Hosszúszárú velúrcsizma

Évek óta divat a hosszúszárú csizma, de elfogulatlanság nélkül állíthatjuk, hogy a velúr anyagú darabok a tél nagy sztárjai. Szürke, fekete, nude vagyvadító bordó szín… Bármelyikre is essen a választásunk, nem nyúlhatunk mellé!

c2eb09669db625ca2ddf3693db1614f8.jpgKép

#+1 Nagyméretű sál

Itt az ideje, hogy a nagy kötött sálakat lecseréljük könnyedebb darabokra. Egy jól kiválasztott nagyméretű sál igazán feldobja a szürke téli napokat és a megjelenésünket.

s_l_sk_1.png

A reggeli és esti órákban még érdemes magunkkal vinni a sapka-sál-kesztyű kombinációt, és előnyben részesíteni a réteges viseletet. Így napközben akár egy divatos poncsó, pelerin, oversized pulcsi vagy hosszított kardigán is tökéletes választás bőrkabáttal, mellénnyel vagy vékonyabb szövetkabáttal kombinálva. A hidegre való tekintettel merjünk rétegezni, a megfelelő ruhadarabok kiválasztásával trendi külsőt varázsolhatunk magunknak, amit mások is megirigyelhetnek.

A legnépszerűbb világmárkák kínálatából, akár 70%-os kedvezményekkel pezsdíthetjük fel ruhatárunk a Premier Outletben!
nevtelen_3_96_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9212287501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása