Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így díszítsd fel otthonod kötött darabokkal!

2017. március 08. - Antalfy Krisztina

OVERknits home dekor

Az OVERknits termékek olyan kötött lakberendezési kiegészítőket foglalnak magukba, melyekre jellemző a kézzel készített, „oversized” megjelenés. A hatalmas szemekből kötött takarók, szőnyegek, párnák, puffok, kosarak, székpárnák egy teljesen új hangulatot hoznak otthonunkba.

fotorcreated_363.jpg

Kedveltségük titka abban rejlik, hogy könnyedén beilleszthetőek a legtöbb stílusba: akár a minimál, a skandináv, a modern, a country vagy a shabby chic irányzat legyen is a kedvencünk, egy kötött szőnyeg vagy párna, esetleg egy színes óriásfonalból készített puff tökéletes kiegészítője lehet lakásunknak.

Ráadásul egy-egy ilyen dekorációs elemmel melegséget, meghittséget varázsolhatunk otthonunkba. Az OVERknits tárgyakat az élénk divatszínek jellemzik, így jól illenek a gyerekszobába, a nappaliba vagy a hálószobába. Kényelmes, puha jellegük miatt szívesen használhatjuk szinte minden helyiségben, még akár a konyhában is.

unspecified_jpg_5.jpg

Bár sokan azt gondolnák, hogy a kötött lakberendezési kiegészítők szezonálisak, ezzel ellentétben, otthonunkban időjárástól függetlenül igényeljük a kuckózást, a komfortot, a hangulatot, amit egy OVERknits kreáció tökéletesen biztosít számunkra. Fontos kiemelni, hogy az OVERknits kötött termékei akril és akril keverék anyagból készülnek, így amellett, hogy könnyen kezelhetőek (moshatóak), a gyapjúra allergiás, érzékeny bőrűeknek és a vegánok számára is megoldást nyújthatnak.

unspecified_jpg_8.jpg

Tavasz közeledtével az OVERknits óriásfonalból kötött termékeivel egy pillanat alatt felfrissíthetjük, megújíthatjuk otthonunkat. Elegendő elhelyeznünk egy élénk színű szőnyeget a babaágy elé, egy hatalmas kötött takarót terítenünk a kanapéra, esetleg egy meghatározó színű párnát tennünk a nappaliba, és egy teljesen más hangulat, dizájn fogja jellemezni lakásunkat.

+ 1 tipp

2017-ben a lakberendezés kedvenc színe a zöld. Ne habozzunk hát egy-egy fűzöld, almazöld, vagy palackzöld óriásfonalból készített hangulatos szőnyeggel vagy párnával kiegészíteni otthonunkat!

unspecified_jpg_9.jpg

Tudj meg többet Dévényi Ága tervezőről

Marketinges munkáit követően, gyermekei születése után tért vissza kedvenc időtöltéséhez, a kötéshez. A mibőlkössek? fonalblog és webáruház alapítójaként, bloggereként kezdett azon munkálkodni, hogy mindazok számára, akiknek a fonal, a kötés szenvedély, kikapcsolódás, megismertesse az újrahasznosított szári selyem és banán fonalak különlegességét. Az OVERknits márkát 2016. szeptemberében hozta létre azzal a céllal, hogy a kortárs kötött alkotások a mindennapjaink részévé váljanak. Kínálatában az armknitting technikához szükséges óriásfonalak is megtalálhatóak. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2017-ben Budapesten a Magnóliák Műhelye, illetve Székesfehérváron a DekorZóna szervezésében indít workshopokat, ahol karkötés és kézzel horgolás technikával, saját magunk készíthetjük el trendi, óriás lakberendezési kiegészítőinket: szőnyeget, puffot vagy akár takarót is.

Fotó kredit:
Fotó: dEZSavufoto
Enteriőrstyling: DekorZóna

További információk:
www.overshop.hu
www.facebook.com/overknits
www.mibolkossek.hu

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2412322429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása