Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Egy kis semmiség, mely azonnal megszépít

2017. április 10. - Antalfy Krisztina
Szexi, csillogó, balzsamos tökéj!

A Next To Nothing Alapozó extra krémes textúrája tápláló hozzávalókkal és átlátszó mikrogömbökkel segít, hogy a bőröd igazán ragyogóvá váljon. Használd az új 140 szintetikus legyező ecsetet és a 141 szintetikus arcecsetet a professzionális kinézet eléréséhez. A Next to Nothing krémes formulájú púderrel párosítva érhetjük el a hosszan tartó hatást, a szuperkönnyű tápláló formula pedig garantálja az egészséges, ragyogó arcbőrt. Bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén-, és szulfátmentes.

unspecified_20.jpg

Tovább

MS. MIN tradicionális szépségei

Min Liu, kínai divattervező személyes vonallal megfűszerezett kínai tradicíonális MAC kollekciót alkotott. Feltűnő vörös, mély rózsaszín és rejtélyes metálos színeket használva megragadta a hegyeket és óceánokat összekötő energiaáramlást - és minket.
af_3305.jpg

Tovább

Vigyél ragyogást a szürke hétköznapokba!

Megérkeztek a ragyogó Extra Dimension pirosítók. Remekül visszaveri a fényt és csodálatosan sima hatást kelt a bőrön. Visszatért, és marad is az Extra Dimension Skinfinish, a megújult szuper csillámló-fényes formulával, a három legkedveltebb árnyalatban. Használd a 127 Split Fibre Arc ecsetet és a 128 Split Fibre pirosítóecsetet a professzionális hatás érdekében.
unspecified_1_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása