Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Pörgesd fel a napod a Ristretto erejével!

2017. április 11. - Antalfy Krisztina

Megjelent a Nespresso Ristretto Decaffeinato

Nem kell többé kompromisszumot kötnünk, ha esténként egy karakteres ízű feketére vágyunk, hiszen a Nespresso megalkotta a tökéletes koffeinmentes kávéőrleményt, a Ristretto Decaffeinato-t. Benne van minden, amit a Ristrettoban szeretünk: intenzíven pörkölt, finom csokoládés aromák, gyümölcsös jegyekkel kiegészítve – csupán a koffein hiányzik.

fotorcreated_439.jpg

Tovább

Ismerd meg a L'Oréal Paris új szépségnagykövetét!

Thylane Lena-Rose Blondeau a közösségi médiák múzsáinak legújabb generációjához tartozik, aki természetességével és őszinteségével fiatal lányok ezreit inspirálja önmaguk elfogadására. A 16 éves modell és színésznő a legfiatalabb Lorealistaként csatlakozik a L’Oréal Paris szépségnagykövetek családjához.
screen-shot-2017-04-05-at-2_12_21-pm-480x600-c-top.png

Tovább

Csináld azt, amit örömmel tudsz csinálni!

Geszler Dorottya új sorozatában a Pilates a főszereplő

Geszler Dorottya volt már szépségkirálynő, és sikeres TV-műsorok háziasszonya is. Az RTL Klub Stíluskalauz című műsorában most kétszeresen is testhezálló szerepben láthatjuk viszont a mindig mosolygós Dorottyát, aki elárulja nekünk, hogy minek köszönheti tökéletes alakját.

fotorcreated_464.jpg

Tovább

Gyere velem egy kis gasztro kalandozásra!

Ízek, Illatok és Budapesti Tavaszi Vásár

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) 2017. március 31. – április 30. között Budapesti Tavaszi Vásárt rendez a Vörösmarty téren.
 Sokéves tapasztalat, hogy a tavaszi és adventi vásár a turisták és a családok egyik kedvelt célpontja. A független látogatói felmérések szerint a budapesti adventi és a tavaszi vásár is az ötödik legjobb helyen végzett Európában.
tavaszivasar10.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása