Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Szeretnéd Provence napsütését érezni a bőrödön?

TERRE DE LUMIÉRE: Az üvegbe zárt napfény

2017. április 12. - Antalfy Krisztina

Egyszer azt olvastam valahol, hogy minden vidékének megvan a maga jellegzetes illata. A franciák szerint Provence a napfényben fürdőző levendulára hasonlít. Sajnos nem tudom ez mennyire igaz, mivel legnagyobb bánatomra még nem jártam Franciaország e végtelen lila, meseszép táján, de a L’Occitane legújabb parfümjének köszönhetően becsempészhetünk egy csipet déli napfényt.

fotorcreated_446.jpg

Tovább

10 fantasztikus street art alkotás, amelyektől leesik az állad

Ki mondta, hogy egy street art művész nem lenne valódi művész? Ő csupán kicsit másként fejezi ki művészeti iránti vágyát. És bár én is imádok festegetni, az én hobbi szinten megszületett alkotásaim jó indulattal sem hasonlíthatnám össze ezeknek az embereknek a lélegzetelállító csodáival.

fotorcreated_468.jpg

Tovább

Idén a jövőbe repít az ötödik Elle Fashion Show

Párizs két napra Budapestre költözik, ugyanis április 28-29. között immáron ötödik alkalommal rendezik meg az Elle Fashion Show-t, amely idén a futurisztikus szemlélet jegyében telik majd. A fiatal francia tervezők mellett, feltörekvő és elismert magyar tehetségek mutatják be 2017/18. őszi-téli kollekcióikat a Millenárison.

elle_fs_114-1.jpg

Tovább

Csak egy kattintásra vagy a valódi stílustól

Cipőpláza 2017 tavasz-nyár

Egy nőnek sosem lehet elég cipője. Persze télen is vannak remek darabok, amiket elővehetünk a gardrób mélyéről, de a jó idő beköszöntével már valóban tobzódhatunk a szebbnél-szebb cipőkben, pántos szandálokban és színes papucsokban. A Cipőplázának köszönhetően pedig kifejezetten stílusosnak ígérkezik az idei tavaszi-nyári időszak. Láttad már az új kollekciót?  

fotorcreated_440.jpg

Tovább

Merj álmodni! Fedezd fel Pandorf stílusos világát!

Még nagyobb lett a Pandorfi Designer Outlet

A McArthurGlen, Európa vezető Designer Outlet tulajdonosa április 11-én átadta 5.500 négyzetméteres Phase V részlegét a parndorfi Designer Outletben; ezzel 36.500 négyzetméteresre bővült a világmárkák outletjének összterülete. Az üzletközpontban olyan exkluzív divatbrandek kaptak otthont a meglévő 160 mellett, mint az Under Armour, Peak Performance, Scotch & Soda, Birkenstock, Rich & Royal, Mey Underwear, Christ, Patrizia Pepe, Clarks, Rolling Luggage, Wiesnkönig, Vingino és a Designer Pop-Up Store, ahol osztrák tervezők mutatják be a munkáikat.

33931034586_5959fb3c12_z.jpg

 

Tovább

Tedd félre a mobilod, és irány a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál!

Az immáron 24. alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma.  A Fesztivál a Millenárison, igényes környezetben, könnyen megközelíthető, központi helyen, még korszerűbb és szebb kiállítóterekkel várja a látogatóit.
fotorcreated_466.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása