Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lukéj Gabi 2017 Tavasza: finomabb, mint egy lágy szellő

2017. április 18. - Antalfy Krisztina

Álom gardrób, amire mindig is vágytál!

Bár az időjárás még nem épp tavaszias, a naptár szerint már túl vagyunk a tavasz első felén, amikor is végre kivirágoznak a fák, emelkedik a hőmérő higanyszála, és a reggeli kávénkat már nem a fűtött lakásban, hanem kedvenc kávézónk teraszán kortyolgathatjuk el. A friss gyümölcsök, na meg a napsugarak megjelenésével mi magunk is egyre bátrabbak lehetünk, úgy a színekkel, mint a szabásvonalakkal. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Lukéj Gabi legújabb kollekciója, mellyel előkelő eleganciát csempészhetünk a rohanós hétköznapokba.

fotorcreated_469.jpg

Tovább

Süel Divatbemutató 2017. tavasz

Ki mondta, hogy a kötött darabokat a jó idő beköszöntével el kell süllyesztenünk gardróbunk mélyére, és csak a nagy mínuszokban vehetjük ismét elő? Szívemhez közel álló egyik divatmárka, a Süel ugyanis nem csupán a fogvacogtató téli időszakban álmodja ránk a kötött darabokat, hanem a tavaszi szezonra is különleges szépségekkel lépett a kifutóra!

2017041422.jpg

Tovább

Ébredés - az Új kezdet!

Művészi fotókiállítás nőgyógyászati daganattal érintett hölgyek képeivel

Gondolkodtak már azon, hogy miből fakad a női szépség? Egy bájos mosoly, karcsú derék, csilingelő kacaj, vagy inkább egy szép dekoltázs, esetleg egy dús hajkorona? Mi történik, ha az utóbbiakat elveszítve, lecsupaszítva áll a nő egymagában? Lehet úgy is igazán nő, megélheti úgy is a nőiességét, ha már találkozott a ráknak nevezett rettegett betegséggel, amely nemcsak a testén, hanem a lelkén is mély sebeket ejtett? Sugározhat pusztán e sérült lélek is szépséget, és a sok trauma átélése után is hordozhat mindenki számára értékes tartalmat egy művészi aktfotó? Szép lehet az a test is, amely átélte a kezeléseket és műtétek által szabták újra?

17862516_1311452018891729_5247184062991824435_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása