Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

KATTI ZOÓB FASHION SHOW

2017. április 04. - Antalfy Krisztina

A Katti Zoób Divatház idén is varázslatos kollekcióval vonult fel a Tavaszi Fesztivál kifutóján – a Ház legújabb különleges képzőművészeti üzenete a kiegyezés kori öltözékelemek egyedülálló, modern újraértelmezéséből született. A nemzetközi trendekkel is párhuzamot teremtő, kortárs öltözéksor sorsfordító történelmi pillanatról emlékezik meg, így a múltat és jelent egyesítő ruhák még erősebb divatüzeneteket közvetítenek.

fotorcreated_435.jpg

Tovább

Just Like Sharon Stone

Avagy fehér blézer a szürke hétköznapokra

Néhány éve még el sem tudtam volna képzelni hófehér darabokat a szekrényemben, aztán valami hirtelen megváltozott bennem, és az élénk, színes ruhákat szép lassan felváltották a letisztult, egyszínű, elegánsabb összeállítások. Tavasszal pedig már alig várom, hogy végre előkerüljön gardróbom kedvenc alapdarabja, a fehér blézer. A blézer - legyen szűk, bő, rövid, vagy hosszított, gombos, esetleg álló galléros - az egyik legpraktikusabb darab, amelyet még a legrohanósabb hétköznap is előkaphatunk a  szekrényünk mélyéről. 

17596594_1658942174135128_1595493068138610688_n.jpg

Tovább

TESZT // Turbó Diéta 30 napos kezdő csomag

Imádom a tavaszt, de amellett, hogy ez a kedvenc évszakom, ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy ismét eltelt egy év, és én megint nem állok még sehogy, legalább is ami a bikini szezont illeti. A jó idő beköszöntével szép lassan lekerülnek a mindent takaró ruhadarabok, és kivillannak a formás lábak, vékony karok – persze már akinek vékony a karja és feszes a hasa. De mi a helyzet azzal, akit megviselt a tél, és felszaladtak rá azok az undok plusz kilók?

fotorcreated_432.jpg

Tovább

Készülj a Húsvétra a kikával!

Már nálunk is az egyik legdíszesebb ünnep a Húsvét. Ilyenkor a tavaszt köszöntjük a zord, hideg és szürke tél után, így szinte már ki vagyunk éhezve a színekre, virágokra, a tavasz csodáira. A természet megújulásával egy időben a soroksári kika is új külsővel és belsővel vár mindenkit, aki otthonát szeretné megújítani. Április 20-án nyitja újra kapuit és ezen a héten különleges tavaszi kedvezmények várják majd a vásárlókat. Hogy méltóképpen ünnepi hangulatot árasszon otthonod, természetesen a kika tippjeit ajánljuk.

fotorcreated_434.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása