Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Júniusi AVON újdonságok

2017. május 11. - Antalfy Krisztina

Lassan beköszöntenek a forró nyári napok és velük együtt a felszabadult szórakozás időszaka, amikor úgy érezzük, bármi megtörténhet… Akár mélységesen szerelembe is eshetünk. Ezt az életérzést zárta az AVON júniusban megjelenő parfümpárosának üvegcséibe, amelyek még tovább szítják a tüzet a szerelmesek között.
fotorcreated_534.jpg

Tovább

Így repüld át nyáron a Dunát!

Szárnyakon repülve a Dunán

Az élénk közúti forgalom nem túl kellemes a nagy melegben, ám ha ugyanazzal a sebességgel a Duna habjait szelhetnénk dugó nélkül, mennyivel vonzóbb lenne az utazás! De miért is ne tehetnénk? A Dunán közlekedő szárnyashajók ízig-vérig a sebesség megszállottjai. Nem véletlen, hogy ezek a vízi szárnyasok a keresztelőn olyan hangzatos nevet kaptak, mint a Sirály, a Sólyom, a Vöcsök vagy a Bíbic. S ez a névválasztás cseppet sem fellengzős, hisz akár 65 kilométeres óránkénti sebességgel képesek száguldani, vagyis Esztergomba és Visegrádra mindössze egy óra alatt elérhetnek az utasok a szárnyasok fedélzetén.

_kis7593_15017677216.jpg

Tovább

Így tedd jobbá mások életét egy narancsfa ültetésével!

Magyarországon is fákat ültet a francia likőrmárka

Az egyik legpatinásabb francia likőrmárka, a Cointreau Magyarországra is elhozza nemzetközi jótékonysági kampányát. Cindy Crawford-ot és Eva Longoria-t követve minél több magyar hölgyet is szeretnének bevonni a kihívásba, melynek lényege, hogy minden #1narancs1fa jelöléssel feltöltött narancsos fotó után a Cointreau pénzadományt ajánl fel magyarországi faültetésre.
img_1389.jpg

Tovább

Soha ne tapasztald meg ezt az érzést!

Közel 19 ezer fiatalkorú eltűnését jelentették be tavaly

Továbbra is aggasztó az eltűnt fiatalkorúak száma Magyarországon. Az ORFK legfrissebb statisztikája szerint 2016-ban közel 19 ezer fiatalkorú eltűnése miatt indítottak körözést. A legveszélyeztetettebb korosztály a 14 és 18 év közöttiek, közülük 15.968 esetben intézkedtek a rendőrök a sikeres felkutatás érdekében. A 14 év alattiak, vagyis a gyermekkorúak esetében bár jóval alacsonyabb a szám, de mégis aggasztó, hiszen a tavalyi évhez képest szinte változatlan az eltűnt kiskorúak száma. A körözési rendszer statisztikája alapján 2731 esetben kellett felkutatni gyermekkorúakat.

mla_0569-1024x682.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása