Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Zsédával indul az eperszezon

2017. május 17. - Antalfy Krisztina

Nem kell évtizedeket várni rá, megérkezett az Eperhold!

Az „Óceán” és az „Adj még levegőt!” sikere után Zséda most egy igazi nyárindító slágerrel jelentkezik, ez az Eperhold. Az Eperhold kifejezés eredetileg Észak-Amerika indán törzseitől származik, a júniusi telihold jelzi az eperszedés szezonjának kezdetét; a jelenség csillagászati magyarázata szerint az égitest különleges, vöröses-narancsos színét az adja, hogy a Nap a szokásoshoz képest magasabban van, míg a Hold alacsonyabban, és a levegő fénytörése megfesti a Holdat. Az igazi Eperhold tényleg ritka tünemény, nagyjából 50 évente találkozhatunk vele.

zseda_new_book66440_resize.jpg

A klipben látható szerelmespár tagjai egyébként profi táncosok, akik a mindennapi rutint, a szerelem pillanatait a kortárs táncon keresztül mutatják be; a két fiatal között jól láthatóan működik a kémia, a jeleneteikből intimitás, odafigyelés, játékosság sugárzik.

18447216_1476069215748334_1447244103492788678_n.jpg

A történet során végig jelen van Zséda is, aki a címadó Eperhold alatt, a háttérben a tengerrel énekel; a videót a hazai klipkészítés egyik legelismertebb alakja, Indián jegyzi, akinek a gyönyörű helyszínekkel sikerült igazán „Zsédás” látványvilágot alkotni.

A gyorsan „bearanyozódott” KÉMIA albumról már a negyedik dalhoz készül videoklip is, ami az előző három sikerét elnézve szintén többszázezer kattintást fog bezsebelni a legnagyobb videomegosztó portálon.

Aki pedig élőben is szeretné látni és hallani Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb előadóját, az figyelje a zenei híreket és a művésznő facebook-oldalát, mert Zséda nagyszabású koncertekre készül, és nyári turnéra indul, amelyek állomásait hamarosan nyilvánosságra hozza.

További információ:
ZSÉDA 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4812511427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása